juni 19, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Arsenal nieuws: Micah Richards maakt Invincibles claim te midden van Gunners ‘interesse’ in Nederlandse vleugelspeler

Micah Richards heeft beweerd dat de onoverwinnelijke spelers van Arsenal niet zo sterk waren als de huidige teams van Manchester City en Liverpool, terwijl Gunners geïnteresseerd zijn in het aantrekken van Noa Lang van Club Brugge.

Video laden

Video niet beschikbaar

Arteta over de transferplannen van Arsenal

Manchester City en Liverpool hebben de afgelopen seizoenen het niveau verhoogd van wat nodig is om de Premier League-titel te winnen.

Nu de twee teams verwikkeld zijn in een nieuwe strijd om de hoofdprijs van het Engelse voetbal, heeft Micah Richards beweerd dat City en Liverpool de sterkste teams in de geschiedenis van de competitie zijn… zelfs beter dan Arsenal’s Invincibles.

Een plek bij de Premier League-elite is waar Mikel Arteta zijn Gunners-outfit wil meenemen.

De werving tijdens de ambtstermijn van de Spanjaard was over het algemeen goed en de club is naar verluidt geïnteresseerd in het overnemen van de diensten van de Nederlandse aanvaller Noa Lang van Club Brugge.

En het belooft een cruciale zomer te worden voor the Gunners met een aantal spelers die in juni geen contract meer hebben – met name Alexandre Lacazette, van wie clublegende Alan Smith nog steeds hoopt dat hij na de zomer in Noord-Londen zal blijven.

Hier zijn Spiegel voetbal’s laatste Arsenal-koppen.

Richards beoordeelt huidige top twee boven Invincibles

Micah Richards heeft beweerd dat de huidige strijd om de Premier League-titel de twee sterkste teams in de geschiedenis van de competitie omvat.

City-icoon Richards, die deel uitmaakte van de ploeg die de titel in 2012 won, is van mening dat de twee titeluitdagers sterker zijn dan alle Manchester United-teams die zijn gebouwd door Sir Alex Ferguson, of de Arsenal-ploeg die ongeslagen bleef onder Arsene Wenger.

Lees hier het volledige verhaal.

Arsenal ‘geïnteresseerd’ in Noa Lang

De focus voor Arsenal in de zomerse transferperiode zal liggen op het centrale middenveld en de spitsposities.

Football.london begrijpt dat Mikel Arteta deze gebieden bekijkt tussen een aantal verwachte toevoegingen die erop gericht zijn meer dan drie spelers te zien aankomen.

Met dit in gedachten zal Arsenal zeker spelers in andere delen van de ploeg zien aankomen.

Een positie die consistente banden met een verscheidenheid aan spelers heeft gezien, is een brede aanvaller. Nederlands international Noa Lang is een naam die de laatste tijd weer opduikt.

Lees hier het volledige verhaal.

Alan Smith over Lacazette en de aanvoerdersband

Een woord dat Arsenal onder Mikel Arteta het beste kan samenvatten, is verandering.

De Spanjaard heeft toezicht gehouden op een bijna revisie van de ploeg, waarbij hij grootverdieners heeft verbannen en vervangen door jonge, hongerige talenten zoals Emile Smith Rowe, Bukayo Saka en nieuwe aanwinsten Ben White en Aaron Ramsdale.

Meest recent nam de Gunners-coach de grootste beslissing van zijn ambtstermijn: Pierre-Emerick Aubameyang dumpen en zijn contract van £ 350.000 per week annuleren nadat hij hem de aanvoerdersband had ontnomen.

Alexandre Lacazette heeft de armband gekregen, maar dat lijkt slechts een tijdelijke maatregel te zijn, aangezien zijn contract aan het einde van het seizoen afloopt. Alan Smith heeft echter goede hoop dat hij bij de club blijft.

Lees hier het volledige verhaal.

READ  Nederlandse Tinder Stalker beschuldigd van moord op Amerikaanse student