mei 30, 2023

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederlanders wonen in Bloomfield Public Library, moedigt anderen aan om de faciliteit te gebruiken |

Bloomfield, Iowa, 30 december 2021 / PRNewswire-PRWeb / – Bibliotheken hebben een lange geschiedenis van dienstverlening aan lokale ondernemers en bedrijven. Toch, sommigen, zoals Openbare Bibliotheek Bloomfield, Breng hun zakelijke dienstverlening naar een hoger niveau door de vernieuwde vergaderruimten beschikbaar te stellen voor gebruik. Dutch Country Living (DCL) begrijpt het belang van het bieden van aantrekkelijke, functionele en gemeenschapsgerichte ruimte en was dankbaar voor de mogelijkheid om de middelen van de bibliotheek te gebruiken.

In 2020 en 2021, terwijl de nieuwe kantoorruimte van Dutch Country Living een ingrijpende renovatie en verbouwing van het historische Fenton-gebouw ondergaat, plannen medewerkers regelmatig vergaderingen in de beschikbare vergaderruimten en andere vergaderplaatsen van de bibliotheek. 202 N Madison (Bloomfield Main Street District-gebouw met architectuur uit de Middeleeuwen, Citizens’ Long History Building 202 N is essentieel voor het bieden van prachtige werkomstandigheden totdat ze verhuizen naar hun nieuwe kantoorruimte in Madison. Bloomfield En Davis County Wie herinnert zich dat Fenton Medical Building).

Oprichter van Dutch Country Living, bedankt voor het gebruik van geavanceerde faciliteiten en ontmoetingsplekken Levy is goed, directeur gemeenschapsontwikkeling Diana L. Upton-Hill, En Projectsubsidies & Programmabeheerder Mary Wells Onlangs gestopt met een $ 2.000 De schenking is gedaan aan de directeur van de bibliotheek Anne Deuce. Bloomfield Public Library, 107 N. Bekijk alle geweldige bronnen in Columbia Street.

Dutch Country Living, een ‘customer experience company’, met populaire merken als Dutch Country General Stores en Amish Made Poly, productie, magazijn, mediaproductie en detailhandel Iowa En Missouri. Met meer dan 60 medewerkers wordt het bedrijf nog steeds erkend als een van de snelst groeiende particuliere bedrijven in de regio Midwest.

READ  'Ik sta versteld': 101-jarige Nederlandse vrouw herenigd met door nazi's geplunderd schilderij | Brits nieuws

Media Communicatie

Diana Hill, Nederlands wonen, +1 641-664-1216, [email protected]

Facebook

Bewijs Wonen in een Nederlands land