juli 14, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Met 2 voorgestelde magazijnen zijn duikgerelateerde veranderingen in Dutch Springs opgelost

Met 2 voorgestelde magazijnen zijn duikgerelateerde veranderingen in Dutch Springs opgelost

De ontwikkelaar van de twee voorgestelde magazijnen op de locatie van Dutch Springs heeft de nodige lokale vergunningen verkregen om het duiken op het steengroevemeer daar te houden.

De Zonale onderzoekscommissie Bethlehem Township Woensdagavond deed Lower Nazareth Township vier verzoeken van een vorige maand bijgevoegde ontwikkelaar om toestemming om het meer te scheiden van pakhuispercelen.

De zonale raad van Bethlehem Township heeft woensdag de Nazareth Bike en de nieuwe Wawa-bouwer op Auckland Road goedgekeurd.

Dutch Springs, op de grens tussen Nazareth en Bethlehem aan Lower 4733 Hanoverville Road, twee magazijnen voorgesteld door LVTC III Owner LLC – Trammel Crow Co. uit Dallas, Texas. En een joint venture tussen Clarion Partners LLC uit New York City. Volgens een getuigenis van Drummel Crow-president Matt Nunn voor het bestuur. De eigenaar van LVTC III is mede-eigenaar van het pand, ten oosten van het Lehi Valley Trade Center, dat in 2016 door twee bedrijven is opgericht, zei Nan.

Magazijnen kunnen worden gebouwd zonder de speciale goedkeuringen van de gemeente, maar de ontwikkelaar heeft specifiek gemeenteambtenaren benaderd om de duiktoepassing uit te werken.

Atlantis Aquatics Inc. op Nazareth Bike in Bethlehem Township. Jim Folk, de directeur van, zei dat hij betrokken zou zijn bij het kopen van het 57 hectare grote meer en het daar gaan duiken. De water- en avonturenparken van Dutch Springs zijn niet gepland om te heropenen onder de nieuwe onderneming.

Dutch Springs is een belangrijke bestemming voor duikers en lokale eerstehulpverleners uit het hele noordoosten van de Verenigde Staten, zoals blijkt uit de bijeenkomst op woensdagavond via livechat en zoomvideoconferentie. Het heeft een dieptebereik van enkele voet tot 100 voet, goed zicht en veel onderwaterfuncties.

READ  Nederlandse AI-chipmaker Axelera haalt $ 27 miljoen op

“We hebben het niet in een van de andere meren hier”, vertelde Folk aan de Zonal Board, specifiek verwijzend naar de zichtbaarheid in de voormalige steengroeve van de cementfabriek. “Degenen die hier komen trainen, zijn goed thuis in dit meer, wat erg belangrijk is voor training.”

Leden van de regionale duikgemeenschap hebben vragen gesteld over de boekingen die nodig zijn voordat ze worden getoond aan de bestemmingscommissie en de eisen die moeten worden gecontroleerd door een voor duikers verzekerde divemaster of instructeur. Omdat de vergadering om 18.30 uur begon en tot 23.00 uur duurde, stuurden de zonale bestuursleden die vragen door naar Atlantis Aquatics.

De commissie stemde met 4-1, met lid Rodman J. Law bezwaar, vier variaties van de zonale regelgeving van eigendom. De wet voerde aan dat hij de rechtvaardiging voor de goedkeuringen niet kon zien.

Na de zonale bijeenkomst van Neder-Nazareth in november, met variaties in de twee steden, is de eigenaar van LVTC III van plan om de twee percelen op het terrein te consolideren en ze vervolgens op drie locaties te verdelen. Perceel 3 zal een gebied zijn om te duiken, terwijl Lot 1 een magazijn en distributiecentrum van 287.455 m² zal bouwen in heel Neder-Nazareth, en Lot 2 zal worden voorgesteld voor 300.153 m² en soortgelijke faciliteiten in Bethlehem Township.

Een nieuwe wow voorgesteld voor de Nazareth-fiets op Auckland Road in Bethlehem Township wordt getoond in de weergave die zal worden weergegeven tijdens de vergadering van de zonale onderzoekscommissie van de gemeente op woensdag 29 december 2021.Schermafbeelding inzoomen

Op voorstel van Wawa verkreeg Collaboration 3A LLC de goedkeuring van de Bethlehem Township Zoning Hearing Board voor plannen voor een 6.300 vierkante meter grote supermarkt met 16 brandstofpompen op de 3608 Nazareth Pike. Recreatieve huurgrond en om het winkelpand in de hoek waar de woning van Dunkin & Friendly Food Martin staat.

READ  De nieuwe Nederlandse ovenkleur van Le Creuset is herfst

Wow-variaties zorgen ervoor dat het project zich gedeeltelijk kan terugtrekken tot aan de weg en voor het gebouw kan parkeren, wat over het algemeen verboden is. Bestuursvoorzitter Stephen C. stemde afzonderlijk tegen deze goedkeuringen, die met 4-1 werden aangenomen. De raad van bestuur keurde unaniem drie variaties goed met betrekking tot de ondertekening voor de nieuwe onderneming.

Bewoners probeerden hun verzet tegen het project te uiten, wat volgens het bestemmingsplan beter was om de stedenbouwkundige commissie te vragen de bouw goed te keuren.

Ons tijdschrift heeft uw steun nodig. Schrijf je vandaag nog in lehighvalleylive.com.

Kurt kan Presveen . bereiken [email protected].