Algemeen

Proef de Zomer in de Vlierboomstraat

Alle zintuigen worden weer geprikkeld tijdens het jaarlijkse buurtfestival in de Vlierboomstraat en Appelstraat. Beleef de Vlierboomstraat en Appelstraat tijdens Proef de Zomer op 30 juni aanstaande! Hét jaarlijkse buurtfestival voor de buurt - van de buurt, wat al meerdere jaren een groot succes is. Met ‘Proef de Zomer’ geeft de winkeliersvereniging BIZ De Vruchtenbuurt in samenwerking met het Wijkberaad Vruchtenbuurt de buurtbewoners een feestelijke dag om samen te beleven als begin van de zomer.

De gezelligste buurt van Nederland
Al in 1992 werd de Vruchtenbuurt landelijk omgeroepen tot de gezelligste buurt van Nederland en de ondernemers hebben dit met veel enthousiasme, liefde en passie weten te onderhouden. De Vlierboomstraat en Appelstraat zijn ontworpen en ingericht als winkel- en flaneerstraten. Met hun gezellige jaren ’30 uitstraling en ruimtelijke structuur geven ze dit Haagse winkelgebied een dorps karakter en sfeer. Naast een aantal grote winkelnamen zijn er tal van ambachtelijke winkels, gespecialiseerd op het gebied van eten, drinken, mode, verzorging, ontspanning en dagelijkse boodschappen.


Deze editie van Proef de Zomer bestaat, zoals voorgaande jaren, uit diverse activiteiten voor jong en oud. Verzamel de mooiste zomerse koopjes op de lifestyle markt zoals zomerse mode, sieraden en woonaccessoires, maar ook heerlijke delicatessen en handgemaakte producten.


Luister naar verschillende bekende Haagse artiesten op het Proef de Zomer muziekpodium zoals roemrucht vanaf de jaren ‘60: The Scarlets. Daarnaast zijn er ook optredens van de bekende Pat Smith, Bella Hay (Candy Says DJ Duo) en MDS (My Dearest Sister) bestaande uit de familieleden Sacha de Bruin, Sheena Tcai en Jayne Bordeaux. Een vol programma om heerlijk onderuit te zitten of te dansen met een bijpassend zomers drankje en hapje in de hand.


Maar óók de kleintjes worden verwend op Proef de Zomer met talloze activiteiten. Dit jaar, speciaal voor de kids, staat er een stormbaan van maar liefst zeventien meter voor ultiem springplezier. Ook vind je de pony ritjes, een zweefmolen, schmink en glittertattoos, een Proef de Zomer fotobooth, bouw je eigen biologische tosti, trampolines, schommels én Scoutingvereniging de Mohicanen met het populaire apenkooi-klim spel.DE KRANT VAN DEZE WEEK

POLL

Wat merkt u van de werkzaamheden aan de Kijkduin-Houtrust route?

Stemmen Bekijk resultaten

AGENDA