april 13, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Liverpool News Roundup: Reds geconfronteerd met concurrentie van Juventus voor Nederlandse middenvelder, Fowler noemt twee spelers die Salah kunnen vervangen, en meer

Liverpool klopte woensdag Leeds United in de Premier League om met 6-0 te winnen en het gat op topper Manchester City te dichten. De mannen van Jurgen Klopp staan ​​momenteel zes punten achter op Pep Guardiola’s kant in het klassement, zij het met een wedstrijd in de hand.

De focus voor de Reds ligt nu echter op de Carabao Cup op zondag. Ze nemen het op tegen Chelsea in de finale op Wembley en hopen dit seizoen hun eerste zilverwerk op te tillen.

De samenvatting van vandaag bevat een overdrachtsgesprek over Ryan Gravenberch en enkele lekkernijen van Klopp en Robbie Fowler. Zonder verder oponthoud, hier is een blik op enkele van de belangrijkste verhalen over de Reds vanaf 27 februari 2022.


Juventus opent gesprekken om Liverpool-doelwit te ondertekenen

Juventus heeft naar verluidt gesprekken geopend om Liverpool-doelwit Ryan Gravenberch van Ajax in de zomer vast te leggen.

Volgens Forbes (u / t HITC), staat Ajax open voor de verkoop van Gravenberch voor een bedrag van £ 32 miljoen. De middenvelder zoekt namelijk elders een nieuwe uitdaging.

De Nederlander behoorde vorig seizoen tot de beste jonge talenten, maar heeft dit seizoen nog niet hetzelfde niveau bereikt.

Liverpool wordt geconfronteerd met concurrentie van Tottenham Hotspur en Juventus in de race om Gravenberch vast te leggen.

De Reds zullen naar verwachting hun middenveld in de zomer versterken en Gravenberch zou een solide langetermijnaanwinst voor de ploeg kunnen zijn.


Fowler benoemt twee spelers die Salah . kunnen vervangen

Liverpool-legende Robbie Fowler gelooft dat alleen Kylian Mbappe en Erling Haaland Mohamed Salah kunnen vervangen als The Reds de Egyptische ster verkopen.

READ  Nederland belooft bijna $ 1 miljard voor ondersteuning van ondergrondse zwaartekrachtgolfdetector | Wetenschap

Salah gaat het laatste jaar van zijn contract in op Anfield omdat hij nog geen verlenging moet tekenen.

Fowler vertelde de Spiegel:

“Zoals elke Liverpool-fan over de hele wereld, wil ik gewoon dat de club Mo Salah en Sadio Mané nieuwe contracten geeft. In tegenstelling tot de meesten, denk ik niet dat het gebrek aan beweging in de onderhandelingen een grote samenzwering is om ze uit de club te krijgen, om over een jaar of eerder te worden vervangen door jongere modellen. ”

Hij voegde toe:

“De voor de hand liggende vraag moet zijn: wat gebeurt er vervolgens in hun contracten? Tekenen ze niet, dan kunnen ze logischerwijs in de zomer verkocht worden. Zou Liverpool volgend seizoen kunnen wedijveren met City als dat gebeurt? Niet tenzij ze Kylian Mbappe en Erling Haaland contracteren om hen te vervangen. en als [Romelu] Lukaku laat zien, zelfs honderden miljoenen is geen garantie.”

Salah’s indrukwekkende vorm is dit seizoen cruciaal geweest voor de Reds. Hij is momenteel de leidende doelpuntenmaker in de Premier League met 19 doelpunten. Hij is ook de gezamenlijke top assist provider van de competitie met teamgenoot Trent Alexander-Arnold met 10 assists. De goals van de Egyptenaar hebben de Merseysiders geholpen om een ​​titelstrijd op te zetten tegen Manchester City.


Klopp legt uit wat zijn kant moet doen tegen Chelsea in de finale

De Carabao Cup staat later op zondag op Wembley op het spel, omdat Liverpool hoopt dit seizoen hun eerste zilverwerk op te tillen.

De twee partijen stonden al twee keer tegenover elkaar in de Premier League, waarbij beide wedstrijden vierkant eindigden.

READ  QuickCheck: Worden Nederlandse treinen aangedreven door wind?

Vooruitlopend op de wedstrijd, Klopp uitgelegd wat zijn kant moet doen in de finale om Chelsea te verslaan:

“Uiteindelijk, zoals het altijd is, gaat het erom wie het momentum krijgt in de beslissende situaties, wie hun situaties beter kan afmaken, wie de tegenstander op de best mogelijke manier kan verdedigen, dus wie kan de meeste dingen van de sterke punten afsnijden van het andere team? Dat is natuurlijk een constante strijd tijdens het spel.”