juni 20, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

KBRA kent voorlopige ratings toe aan Dutch Property Finance 2022-CMBS1 BV

LONDEN – (BEDRIJFSDRAAD) – KBRA UK (KBRA) is verheugd de toewijzing van voorlopige ratings aan vijf klassen van Dutch Property Finance 2022-CMBS1 BV, een CMBS-securitisatie voor meerdere kredietnemers, aan te kondigen.

Het onderpand voor de transactie bestaat uit 65 eerste pandrecht hypotheken in 26 risicogroepen met een totaal saldo van € 232,1 miljoen. De leningen hebben overwegend een vaste rente (95,4%) en zijn gedekt door een portefeuille van 265 panden, waaronder winkel-, kantoor-, bedrijfs-, meergezins- en hotelvastgoed. Alle woningen bevinden zich door heel Nederland.

De analyse van de transactie door KBRA omvatte een gedetailleerde evaluatie van de kasstromen van het vastgoed en de toepassing van onze Europese CMBS-beoordelingsmethodologie. De resultaten van onze analyse leverden een totale KBRA-netcashflow (KNCF) op van € 24,5 miljoen, en individuele vastgoedkapitalisatiepercentages met een WA van 7,44%, een KBRA-waarde van € 327,9 miljoen en een WA KBRA Loan to Value (KLTV ) van 77,8%. Bij onze analyse van de transactie hebben we ook taxatierapporten en juridische documentatie beoordeeld en overwogen.

Klik hier om het rapport te bekijken. Voor toegang tot beoordelingen en relevante documenten, klik op hier.

Gerelateerde publicaties

openbaarmakingen

Nadere informatie over belangrijke kredietoverwegingen, gevoeligheidsanalyses waarin wordt bekeken welke factoren van invloed kunnen zijn op deze kredietbeoordelingen en hoe deze kunnen leiden tot een upgrade of een downgrade, en ESG-factoren (waar ze een belangrijke drijvende kracht zijn achter de wijziging van de kredietrating of ratingoutlook) zijn te vinden in het volledige ratingrapport waarnaar hierboven wordt verwezen.

Er is een beschrijving beschikbaar van alle wezenlijk materiële bronnen die zijn gebruikt om de rating op te stellen en informatie over de methodologie(ën) (inclusief eventuele materiële modellen en gevoeligheidsanalyses van de relevante essentiële aannames bij de rating, indien van toepassing) die zijn gebruikt bij het bepalen van de rating. in het (de) informatieverstrekkingsformulier(en) die zich bevinden hier.

READ  "Ik wilde Tony Khan bellen"

Informatie over de betekenis van elke beoordelingscategorie kan worden gevonden hier.

Deze kredietrating wordt onderschreven door Kroll Bond Rating Agency Europe Limited voor gebruik in de Europese Unie. Informatie over de goedkeuringsstatus van een kredietrating is beschikbaar op de ratingpagina op KBRA.com.

Verdere toelichtingen met betrekking tot deze ratingactie zijn beschikbaar in het (de) hierboven vermelde informatie-openbaarmakingsformulier(en). Aanvullende informatie over het KBRA-beleid, -methodologieën, ratingschalen en toelichtingen is beschikbaar op: www.kbra.com.

Er zijn bepaalde emittenten, entiteiten of transacties die zijn beoordeeld door KBRA Europe of KBRA UK en die relaties kunnen zijn of hebben met aandeelhouders en/of aan aandeelhouders gerelateerde bedrijven, zoals die term is gedefinieerd in KBRA’s Aandeelhouders- en Aandeelhoudergerelateerde bedrijven voor KBRA Europe en KBRA UK Policy en werkwijze. Relevante openbaarmakingsinformatie kan worden gevonden hier.

Over KBRA UK

Kroll Bond Rating Agency, LLC (KBRA) is een full-service ratingbureau dat bij de US Securities and Exchange Commission is geregistreerd als een NRSRO. Kroll Bond Rating Agency Europe Limited is geregistreerd als een ratingbureau bij de European Securities and Markets Authority. Kroll Bond Rating Agency UK Limited is geregistreerd als een ratingbureau bij de UK Financial Conduct Authority in overeenstemming met het tijdelijke registratieregime. Bovendien is KBRA door de Ontario Securities Commission aangewezen als een aangewezen ratingorganisatie voor emittenten van door activa gedekte effecten om een ​​prospectus in verkorte vorm of plankprospectus in te dienen. KBRA is ook erkend door de National Association of Insurance Commissioners als kredietbeoordelaar. Kroll Bond Rating Agency UK is gevestigd in Augustine House, Austin Friars, Londen, EC2N 2HA, Verenigd Koninkrijk.

READ  Nederlandse mannen debuteren in nationale baanindex