juni 24, 2022

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De Nederlandse vorkvoetballer zakte in elkaar en stierf op training

Dinsdagavond viel een lid van het Dutch Fork-hoogvoetbalteam, School District Five, Lexington & Richland County, tijdens een training in elkaar en stierf.

Het nieuws was: Aangekondigd net voor 23.00 uur op dinsdag. De Dutch fork bevindt zich in Irmo, ongeveer 20 kilometer ten noordwesten van High Colombia.

Op woensdagochtend identificeerde Richland County Lijkschouwer Naida Rutherford de jonge man als Jack Alkadib, 17, van Irmo. De senior werd dinsdagavond naar het Prisma Health-Parkridge Hospital gebracht en werd kort daarna dood verklaard, aldus een rapport van het autopsiebureau.

“We zijn bedroefd om u te informeren over het overlijden van een Nederlandse middelbare scholier die tijdens de voetbaltraining in elkaar zakte”, aldus een verklaring van het district. “De dood van een jongere in onze gemeenschap is een tragedie voor iedereen. In deze moeilijke tijd concentreren we ons op het ondersteunen van de familie.”

De voetbalshow van de Nederlandse vork staat gepland voor vrijdag in Coffney, aangezien beide teams eind vorige week hun programma’s openden.