december 3, 2023

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Ik wilde Tony Khan bellen”

AEW heeft schijnbaar een ervaren fan verloren, zoals Dutch Mantell onlangs opende over zijn mening over de in Jacksonville gevestigde promotie.

Hoewel AEW zeker is uitgegroeid tot een legitieme concurrent van WWE’s monopolie op het gebied van professioneel worstelen, heeft het merk nog steeds zijn eigen problemen. De problemen lijken eindeloos, met CM Punk’s toekomst met het bedrijf nog steeds in gevaar, evenals frequente backstage-conflicten met Sammy Guevara, Eddie Kingstonen anderen.

Al deze zaken hebben geleid tot een aantal last-minute wijzigingen in AEW boekingen. Nu Tony Khan alle boekingsbeslissingen zelf neemt, gelooft voormalig WWE-manager Dutch Mantell dat dit zou kunnen hebben geleid tot een afname van de kwaliteit van de shows.

In de laatste editie van SmackTalk van Sportskeeda, zei de veteraan dat hij de show eerder leuk vond, maar nu denkt dat het te veel is geworden. Mantell zette ook vraagtekens bij Khans manier van boeken.

“Ik wilde Tony Khan bellen en zeggen: ‘Tony, je vermoordt me broer. Je zou me iets kunnen geven zodat ik iets positiefs over je show kan zeggen.’ Maar blijkbaar heeft hij dat tot nu toe niet. En ik vond AEW leuk, ik hield van de manier waarop ze begonnen. Maar de laatste tijd denk ik dat hij te veel heeft. Om twee uur van een liveshow te boeken, dat is veel werk. We boekten twee uur toen ik in TNA was en het kostte ons minstens twee dagen. Om de ins en outs en de reclameblokken en de plaatsing te achterhalen, weet ik niet hoe hij tijd vindt… Hij boekte 5 uur, 4 uur alleen.” (8:25 – 9:09)

youtube-cover

Het valt nog te bezien of de All Elite President taken op het gebied van boekingen aan anderen zal delegeren of niet.

READ  Nederlandse minister van Buitenlandse Zaken zoekt dekking in schuilkelder in Kiev tijdens raketaanval

Tony Khan is ook onvermurwbaar over het zelf beheren van ROH naast AEW

Terwijl velen geloven dat Tony Khan’s bord staat al vol met zijn boekingsverantwoordelijkheden in de Jacksonville-gebaseerde promotie, hij is schijnbaar ook niet geïnteresseerd in het inhuren van iemand om de boeking van ROH te beheren.

Nu Maria Kanellis onlangs bij het All Elite-merk is gekomen, hebben velen gespeculeerd dat ze de boeking voor de ROH Women’s-divisie zou kunnen overnemen. Echter, een recente rapport van vechtlustige selectie beweert dat zoiets niet in de maak is, ondanks dat Maria interesse heeft getoond om genoemde verantwoordelijkheden over te nemen.

vechtlustige selectie (@FightfulSelect) meldt dat Maria Kanellis en Tony Khan in gesprek zijn geweest over het boeken van de damesdivisie in Ring of Honor. Dope. Hij kan wel wat hulp gebruiken bij het runnen van twee worstelmerken. Ik zou het niet erg vinden als ze ook zou helpen met de AEW-divisie. Gedachten? https://t.co/blDqO7pllJ

Alleen de tijd zal leren hoe Tony Khan de komende weken vooruit denkt te gaan.

Denk je dat Tony Khan een creatief team nodig heeft om te helpen met de boeking? Geluid uit in de reacties hieronder!


Als je een citaat van hier gebruikt, sluit dan de exclusieve YouTube-video in en voeg een H/T toe voor de transcriptie door deze te backlinken naar dit artikel.