mei 23, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ik ben NOG STEEDS getrouwd met Boris Becker en ik zal bij hem blijven zegt diepbedroefd Nederlands model Lilly

De vervreemde vrouw van Boris Becker heeft gezegd dat ze nog steeds getrouwd is met de tennisster en weigert van hem te scheiden – drie jaar nadat het paar uit elkaar was gegaan.

Het Nederlandse model Lilly Becker, 45, zei dat ze ‘helemaal instortte’ toen Boris vrijdag werd veroordeeld tot tweeënhalf jaar gevangenisstraf en ‘niet kon geloven’ wat ze hoorde, omdat ze ‘ervan overtuigd’ was dat hij dat zou doen. een lichtere straf krijgen.

‘Ik moest het bij elkaar houden en ik weet niet hoe ik het deed’, zei ze.

Ze vertelde ook aan Piers Morgan Uncensored van TalkTV dat ze nog steeds getrouwd is met Boris, ondanks berichten dat het paar in mei 2018 was gescheiden.

‘Ik ben nog steeds zijn vrouw,’ zei Lilly. ‘Hoe vervreemde vrouw dat ook mag zijn, maar we zijn nog steeds heel erg getrouwd en dat is al zo sinds we onze eigen weg zijn gegaan.

‘Het was vanaf het begin intens en een compleet, waar liefdesverhaal. Iedereen die ons kent weet dit. Het is niet dat ik niet wil scheiden. We moeten onze zaken op het juiste moment afhandelen.’

Op de vraag of ze nog steeds van Boris houdt, antwoordde ze: ‘Natuurlijk wel.’

Ze onthulde ook dat Boris het ‘goed’ doet in de gevangenis en ‘zo goed als hij kan zijn’, maar voegde eraan toe: ‘Het is toch geen vijfsterrenhotel?’

Boris Becker was op 29 april bij Southwark Crown Court aangekomen met de huidige partner en politiek risicoanalist Lilian de Carvalho Monteiro, die in 2020 begon te daten met de drievoudig Wimbledon-kampioen.

Lilly Becker vertelde Piers Morgan Uncensored van TalkTV dat ze nog steeds getrouwd is met Boris, ondanks berichten dat het paar in mei 2018 was gescheiden.

Lilly Becker vertelde Piers Morgan Uncensored van TalkTV dat ze nog steeds getrouwd is met Boris, ondanks berichten dat het paar in mei 2018 was gescheiden.

Rechter Deborah Taylor gaf de zesvoudig Grand Slam-kampioen een gevangenisstraf van 30 maanden, waarvan hij de helft zal uitzitten, voor het verbergen van £ 2,5 miljoen aan activa en leningen om te voorkomen dat hij zijn schulden zou betalen.

De 54-jarige drievoudig Wimbledon-kampioen en voormalig nummer één van de wereld werd op 21 juni 2017 failliet verklaard, met schuldeisers van bijna £ 50 miljoen, over een onbetaalde lening van meer dan 3 miljoen op zijn landgoed in Mallorca, Spanje.

De voormalige BBC-commentator maakte bijna 427.000 euro (ongeveer £ 390.000) over van zijn zakelijke rekening naar anderen, onder meer naar mevrouw Becker en zijn andere ex-vrouw Barbara Feltus.

Becker, die in 2002 in Duitsland een voorwaardelijke gevangenisstraf van twee jaar kreeg opgelegd voor belastingontduiking en poging tot belastingontduiking ter waarde van 1,7 miljoen euro (ongeveer 1,4 miljoen pond), werd vorige maand schuldig bevonden aan vier overtredingen op grond van de Insolventiewet tussen 21 juni en oktober 3 2017.

Lilly Becker onthulde dat ze hun 12-jarige zoon Amadeus had verteld dat ‘papa niet naar de wet luisterde en hij op de ondeugende stap is’, maar niet met hem had gesproken over de gerechtelijke procedure.

Ze voegde eraan toe: ‘Ik had geen andere kans dan mijn hart of zijn hart te breken afgelopen zondag en ik wens dit niemand toe. Het was het moeilijkste wat ik met een 12-jarige moest doen.

READ  De beroemdste neushoorn uit de geschiedenis krijgt de schijnwerpers in de nieuwe Nederlandse tentoonstelling

‘Hij kon het gewoon niet bevatten. Hij kan het nog steeds niet. Het breekt mijn hart, maar het maakte me gewoon tot ”tijgermamma”.

Lilly ging verder: ‘Ik heb net een 12-jarige verteld dat zijn vader in de gevangenis zit en het meest trieste was dat ik het niet kon oplossen omdat deze kinderen nu op YouTube en internet gaan. Het internet is wreed.

‘Maar hij heeft ook een liefdevol ondersteuningssysteem om zich heen. Hij is nieuwsgierig en ik heb hem gezegd dat we allemaal fouten maken’

Mevrouw Becker zei dat het vertellen van hun zoon twee dagen later ‘het moeilijkste’ was dat ze ooit heeft moeten doen.

'Ik ben nog steeds zijn vrouw,' zei Lilly.  'Vervreemde vrouw als dat misschien is, maar we zijn nog steeds erg getrouwd en sinds we onze eigen weg gingen'

‘Ik ben nog steeds zijn vrouw,’ zei Lilly. ‘Vervreemde vrouw als dat misschien is, maar we zijn nog steeds erg getrouwd en sinds we onze eigen weg gingen’

Boris Becker en Lilly Kerssenberg trouwen in St Moritz, Zwitserland, in juni 2009

Boris Becker en Lilly Kerssenberg trouwen in St Moritz, Zwitserland, in juni 2009

Mevrouw Becker zei dat haar zoon ‘stervend’ is om zijn vader te zien, en ze hoopt dat ze hem in de gevangenis kunnen bezoeken.

Over Boris Becker zei ze: ‘Godzijdank is zijn geestelijke gezondheid zo sterk en is hij waarschijnlijk voorbereid op deze momenten. Omdat het leven met Boris nooit saai is, kop na kop.’

De scheiding van Boris en Lilly Becker werd in 2018 gemeld na negen jaar huwelijk.

Op de vraag hoe ze reageerde op de veroordeling, zei mevrouw Becker tegen TalkTV: ‘Ik stortte helemaal in. Ik kon niet geloven wat ik hoorde, want ik was ervan overtuigd, totdat de rechter haar uitspraak deed, dat hij iets lichter zou worden dan twee en een half jaar.

READ  Kijk eerst naar de belangrijkste pagina van de Super League in het Nederlandse cricketgeschiedenisboek, zegt de coach

‘Ik moest het bij elkaar houden en ik weet niet hoe ik het deed.’

Mevrouw Becker voegde toe: ‘We hebben allemaal de handen ineen geslagen – de ex-vrouw, de kinderen, zijn huidige vriendin Lilian – het eerste wat we deden was naar elkaar uitreiken.

‘Het is moeilijk omdat het openbaar is, het is overal. Het is moeilijk omdat iedereen er een mening over heeft, terecht. Ik ben hier om iedereen te laten zien dat hij een stel heel sterke vrouwen achter zich heeft, en die hier niet zijn om voor hem te spreken, maar om hem te beschermen.’