mei 24, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Raphael Varane maakt gevoelens duidelijk over Erik ten Hag terwijl de Nederlandse coach zich voorbereidt op de overname van Ralf Rangnick bij Manchester United

Manchester United-verdediger Raphael Varane is optimistisch over de toekomst van zijn club en gelooft dat ze zullen herstellen van hun teleurstellende seizoen 2021/2022.

Varane verhuisde afgelopen zomer van Real Madrid naar Old Trafford voor £ 34 miljoen en fans werden aangemoedigd door de enorme ervaring die de Franse verdediger heeft.

Maar de fitnessproblemen die het einde van zijn tijd in Santiago Bernabeu teisterden, doken weer op op Old Trafford. Blessures hebben vaak verstoord wat een moeilijk debuutseizoen was voor Varane bij Manchester United.

De 29-jarige kwam tot 21 optredens in de Premier League en scoorde zijn allereerste doelpunt voor Manchester United in hun 3-0 overwinning op Brentford op 2 mei.

Varane heeft gesproken over de teleurstelling die de club dit seizoen heeft ondervonden BBC SPORT:

“Het is duidelijk niet het resultaat van wat we hadden verwacht, maar ik ben nog steeds positief en ik denk dat volgend seizoen beter zal zijn.”

Hij kijkt vooruit naar volgend seizoen bij de club, die onder een nieuw management komt te staan ​​en Erik ten Hag het roer overneemt. Varane voegde toe, verwijzend naar de overwinning van Ajax op Real Madrid in de Champions League-ronde van 16 in 2019:

“Ze speelden erg goed. Ik ben erg enthousiast om met hem (Ten Hag) samen te werken. Ik denk dat hij goede ervaring heeft en hij is een goed persoon om bij deze club te werken.”

De schokkende nederlaag in de tweede etappe, waarin Varane een starter was, maakte een einde aan de opeenvolgende Europese titelreeks van Los Blancos.

READ  Nederlandse chef vestigt wereldrecord door 127 uur te koken

Hij is op zoek naar zijn Rode Duivelskant om meer controle te krijgen tijdens wedstrijden en meer consistentie te tonen onder Ten Hag, en voegt toe:

“Tijdens wedstrijden kunnen we meer controle hebben. Soms zijn we in staat om 20-30 minuten heel goed te spelen en dan 10 of 15 minuten slecht te spelen. We hebben op deze manier veel punten verloren. Ik denk dat als we consistent zijn, we dat kunnen veel verbeteren, dus ik denk dat het een collectief werk is dat we moeten doen. “

Zoals eerder vermeld, hebben de blessureproblemen van Varane invloed gehad op zijn eerste seizoen op Old Trafford, maar hij gelooft dat hij met een volledig voorseizoen onder zijn riem weer volledig fit zal zijn:

“Ik denk dat ik een volledig voorseizoen nodig heb om fit te zijn, maar ik denk dat volgend seizoen beter zal zijn.”

Ig Varane: “Yesss. Wat een speciaal gevoel om mijn eerste doelpunt te scoren voor deze geweldige club op Old Trafford!!” [raphaelvarane] https://t.co/P5su4FpQdK


Manchester United wil het seizoen met een hoogtepunt afsluiten

Manchester United stelt dit seizoen bitter teleur, aangezien het zowel in de Premier League als in Europa werd aangeprezen als potentiële uitdagers.

De aanwinsten van Varane, Cristiano Ronaldo en Jadon Sancho werden gezien als topsterren die een enorme impact zouden hebben op de club.

De impact is geweest dat de scheuren binnen de United-selectie aan het licht zijn gebracht en in plaats van te vechten, hebben de Rode Duivels een dieptepunt bereikt.

READ  Negen Nederlandse voetballers verdienen de onderscheiding CSC Academic All-District

Ze hebben alle bekercompetities verlaten en het lijkt onwaarschijnlijk dat ze in de top vier zullen eindigen. Ze staan ​​zesde met nog twee wedstrijden te gaan en hebben Arsenal en Tottenham nodig om punten te laten vallen.

Maar met de komst van Ten Hag in het verschiet, willen de spelers van United het seizoen positief afsluiten en zorgen voor een toekomst onder de Nederlandse coach.