juni 14, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Dutch Mantell zegt dat WWE een recordbrekende ster is voor een grote duw

Roman Reigns is op dit moment de meest rendabele superster van WWE, en zijn lange heerschappij van dominantie heeft ertoe geleid dat WWE gestaag geen geloofwaardige tegenstanders meer heeft voor de Tribal Chief. Tijdens de laatste aflevering van Smack Talk gaf Dutch Mantell commentaar op het potentieel van Gunther als toekomstige main event-speler op SmackDown.

De man die voorheen bekend stond als WALTER heeft de afgelopen weken lokale concurrenten verpletterd en het ziet ernaar uit dat hij tijdens het post-WrestleMania-seizoen een stevige duw in de rug zal krijgen.

Hoewel Gunther een toekomstige rivaal voor Reigns zou kunnen zijn, gelooft Mantell dat de voormalige NXT United Kingdom-kampioen ook een ideale tegenstander in wording is voor programma’s tegen Randy Orton en Drew McIntyre. Gunther was 870 dagen lang recordhouder van de Britse titel, het langste kampioenschap in WWE sinds 1988.

De voormalige WWE-manager was onder de indruk van het uiterlijk van de Oostenrijkse ster en keek ernaar uit hem te zien ontwikkelen op WWE TV:

“Dus alles wat ze moesten doen toen ze er eindelijk een man uit kregen, en hij is een goede tegenstander voor Roman Reigns, een goede tegenstander voor Drew McIntyre en een goede tegenstander voor Randy Orton”, zei de Nederlandse Mantell. “Dus als je denkt, heb je nu een beetje een bank. De bank begint een beetje vorm te krijgen, maar de enige hak die je echt hebt, is Roman. Hij is de enige hak die je hebt dat werkt en is verkoopbaar. Dus als ze Gunther daar halen, bedoel ik, ik hou van de look. Ik hou van zijn kleine manager; ik hou van de rode outfits die ze aan hebben. ” [54:38 – 55:45]

Dutch Mantell over de lauwe reactie van WWE-fans op Gunthers SmackDown-wedstrijden

Gunther behaalde een comfortabele overwinning op Teddy Goodz op SmackDown, en de voormalige NXT-ster heeft nu twee opeenvolgende overwinningen op zijn naam staan ​​op de hoofdselectie. Terwijl het livepubliek zich nog moet opwarmen voor de 34-jarige superster, zei de Nederlandse Mantell dat er geen reden was om je zorgen te maken.

READ  Blijven zoeken naar meer maatregelen, zegt de Nederlandse premier na 9e sanctiepakket tegen Rusland

De eenzijdige squashwedstrijden geven de fans niet veel om over te juichen, en Mantell merkte op dat de vroege ontvangst de plannen van Vince McMahon en zijn team om Gunther voor te bereiden op een prominente plek niet in de weg mag staan.

“Ze bereiden hem nu voor. Dus als de mensen stil zijn, weten ze dat die man hem niet zal verslaan; waar gaan ze nog meer om schreeuwen. Ze weten dat hij een klusjesman is”, legde Dutch uit. “Ze weten dat hij een ** beat krijgt. Ze wilden gewoon genieten van het zien van zijn ** pak slaag. Ze pikken het niet; hij is! [54:20 – 54:37]

Zou Gunther zich de komende maanden kunnen vestigen als een toptalent op SmackDown? Geluid uit in de comments hieronder.


Als je citaten uit dit artikel gebruikt, vermeld dan Sportskeeda Wrestling en sluit de YouTube-video in.


Een huidige kampioen vindt de ‘Belt Collector’-gimmick stom. Meer details hier.