juni 20, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Dutch Mantell wil Roman Reigns op SmackDown

Voormalig WWE-manager Dutch Mantell gelooft dat SmackDown het slecht doet en dat het bedrijf Roman Reigns of Brock Lesnar nodig heeft om het blauwe merk te verzilveren.

De aflevering van SmackDown van deze week kwam uit de Simmons Bank Arena in Little Rock, Arkansas. De show had een aantal opmerkelijke optredens van mensen als Ronda Rousey, Drew McIntyre en Riddle. Het hoofd van de tafel Roman Reigns was echter nergens te bekennen.

Sprekend in de aflevering van deze week van Smack Talk, vertelde Dutch Mantell dat het een sombere show was en dat hij hoopte dat Reigns of Lesnar zou komen opdagen. De worstelveteraan wees erop dat WWE een impactvolle superster nodig had om de beoordelingen voor het blauwe merk te verbeteren. Hij verklaarde dat toen McIntyre zijn weg naar de ring maakte, hij zich niet zo’n grote ster voelde.

Dit is wat Mantell te zeggen had:

“Ik dacht vanavond, God, geef me alsjeblieft Roman Reigns. God geef me alsjeblieft Brock Lesnar. Geef me iemand die een beetje macht achter zich heeft, zodat ze deze puinhoop kunnen uitrekken omdat dit erger wordt. Dan komen ze naar buiten met McIntyre en ik was hem een ​​beetje vergeten. Ik weet niet wat ze denken. Ik denk niet dat ze weten wat ze denken.’ (Van 40:53 – 41:30)

Je kunt de volledige video hier bekijken:

Je kunt de volledige SmackDown-resultaten van deze week bekijken hier.


De Usos bedankten Roman Reigns voor de kans om de titel van het Tag Team te verenigen

Hoewel Roman deze vrijdag niet kwam opdagen, bedankten zijn neven The Tribal Chief voor het feit dat hij hen de kans had gegeven om te strijden in de titel-unificatiewedstrijd. Jey Uso bedankte de onbetwiste WWE Universal Champion voor het feit dat ze RK-Bro helemaal alleen konden verslaan.

READ  Japan klaar om Nederlandse dominantie van rolstoeltennis World Team Cup te stoppen

De Undisputed Tag Team Champions herinnerden fans eraan dat het 12 jaar geleden is dat ze hun debuut maakten in de WWE en bedankten hen voor hun steun. Terwijl het publiek voor hen scandeerde, kregen de kampioenen hun karakter terug en hekelden ze het WWE-universum. Dit werd gevolgd door een geïmproviseerde tag team match tussen de Usos tegen het team van Shinsuke Nakamura en Riddle.

Het zal interessant zijn om te zien hoe WWE omgaat met het volgende hoofdstuk in de historische run van de Bloodline. Op het moment van schrijven heeft Reigns geen uitdager en zal het Undisputed WWE Universal Championship hoogstwaarschijnlijk niet verdedigen tijdens het volgende premium live-evenement, Hell In A Cell.


Voeg tijdens het gebruik van het citaat uit dit artikel een H / T toe aan Sportskeeda Wrestling en sluit de YouTube-video in.


Een topster legde de betekenis van haar schmink uit rechts hier