april 25, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Geert Wilders steunt Nupur Sharma

Dagen nadat Geert Wilders zijn steun betuigde aan ex-BJP-woordvoerder Nupur Sharma, trollen islamisten de Nederlandse wetgever om zich uit te spreken tegen het hindoeïsme.

“Wanneer ga je het hindoeïsme bekritiseren? Wanneer ga je respectloze foto’s maken van hindoegoden? Er zijn veel radicale atheïsten in Zuid-India. Waarom steun je hen niet net zoals je ex-moslims steunt?” schreef een Ubuntu.

Screengrab van de tweet

Een islamist vroeg de Nederlandse politicus om het hindoeïsme te bestuderen om meer te weten te komen over de meerderjarigheid. “En je hoeft je niet zo veel te concentreren op andere profeten en hun huwelijk”, voegde hij eraan toe.

Screengrab van de tweet

Een islamist genaamd Sayed schreef: “Hé Geert Wilders, bast* rd vraag Nupur Sharma om de waarheid te spreken over kindhuwelijken in het hindoeïsme. Vraag naar een man die de kleren van badende vrouwen steelde… enz.”

Screengrab van de tweet

Passende reactie van Geert Wilders

Op dinsdag (14 mei) twitterde de Nederlandse politicus: “Cultuurrelativisme is een misleidend begrip. Mensen zijn gelijk, maar culturen niet. Een cultuur gebaseerd op menselijkheid en vrijheid is altijd beter dan een cultuur gebaseerd op intolerantie en onderwerping.”

Hij benadrukte verder: “Daarom respecteer ik het hindoeïsme een miljoen keer meer dan de islam. #IsupportNupurSharma. ”

Eerder op zondag (12 juni) had hij gezworen de voormalige BJP-woordvoerder op alle mogelijke manieren te helpen.

READ  Griekenland is een geweldige bestemmingskeuze voor Nederlandse en Belgische toeristen

“De politie registreerde een FIR op beschuldiging van het kwetsen van religieuze gevoelens, het bevorderen van vijandschap en het veroorzaken van publiek onheil tegen Sharma. Dit is schandalig. Ze deed niets verkeerd. Als ik haar op de een of andere manier kan helpen, zal ik dat doen’, laat Geert Wilders weten.

Hij ontmaskerde ook de hypocriete behandeling van mensen, in naam van het secularisme, voor het plegen van godslastering.

“Ik ben geen Indisch of hindoe. Maar ik weet één ding. Secularisme zou niet moeten betekenen dat het vernederen van hindoegoden gerechtvaardigd is en het vertellen van de waarheid over Mohammed niet. Dus toen Nupur Sharma reageerde op iemand die hindoegoden vernederde, was dat volkomen terecht”, schreef hij.

Er moet worden vermeld dat de Nederlandse wetgever meerdere moordbedreigingen heeft ontvangen voor het steunen van Nupur Sharma. Hij had screenshots van dreigementen van islamisten op sociale media gedeeld.

READ  Nederlands Je eigen haar vlechten is eigenlijk een briesje

Een van de dreigementen luidde: “InshaAllah, er komt een dag dat ik je hoofd eraf zal halen met mijn dolk en hem aan de minaret van Pakistan zal hangen, dan zullen we een slogan heffen. Mumtaz Qadri is overleden, maar het pistool is er nog. Je hebt geen dagen meer.”

Een ander las: “Jij klootzak, je wordt binnenkort vermoord. We zullen je tot het einde der tijden een teken van angst maken voor mensen zoals jij.. ”Wilders heeft volgehouden dat hij dagelijks doodsbedreigingen ontvangt van Pakistaanse en Turkse moslims die willen doden in naam van de profeet Mohammed.