juli 14, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Dutch Mantell schetst een groot voordeel dat AEW heeft ten opzichte van WWE

Dutch Mantell schetst een groot voordeel dat AEW heeft ten opzichte van WWE

De rivaliteit tussen AEW en WWE kreeg deze week nieuwe brandstof, zoals Dutch Mantell onlangs sprak over het voordeel van All Elite Wrestling ten opzichte van de wereldwijde juggernaut van sportentertainment.

Tony Khan heeft schijnbaar geen middel onbeproefd gelaten om van zijn promotie een mainstream attractie te maken. Naast het tekenen van gevestigde veteranen als CM Punk en Bryan Danielson, heeft hij ook nieuwe talenten als Wheeler Yuta en Wardlow naar boven gehaald. Dit heeft ertoe geleid dat zijn bedrijf een legitieme concurrent van WWE is geworden.

In de laatste aflevering van Sportskeeda’s Smack TalkDutch Mantell bracht een bepaald aspect van AEW naar voren dat beter was dan SmackDown:

“Ik denk dat ze al die mensen hebben overgehaald. Ik weet niet echt hoe, want maar heel weinig van hen volgden opeenvolgende weken op tv, correct of niet? Dat is de manier waarop ze het boeken. Maar ze houden hun talent fris omdat … niet zoals SmackDown. SmackDown, als je de jongens naar buiten ziet komen, ik heb het al 15 keer gezegd, je zou bijna kunnen raden in welk segment ze zullen komen. ” (42:25 – 42:51)

Je kunt de volledige video hier bekijken:

Hoewel WWE nu misschien aan de top staat, zou het niet vergezocht zijn om te zeggen dat AEW het potentieel heeft om later de grootste promotie in de pro-wrestling scene te worden.

Eric Bischoff gelooft dat WWE in één opzicht beter is dan AEW

Aan de andere kant van het spectrum hebben critici van AEW zoals Eric Bischoff ook hun mening geuit over de verschillen tussen All Elite Wrestling en World Wrestling Entertainment.

READ  De Nederlandse overheid stopt met het gebruik van Facebook als het de omgang met privégegevens niet verbetert

Bischoff is al tientallen jaren betrokken bij de pro-worstelindustrie. In 2002 had hij de rol van General Manager van RAW. Daarnaast was hij ook sporadisch te zien in AEW-programma’s.

In een aflevering van zijn 83 weken podcastgaf Bischoff commentaar op het verschil tussen de verwerking van verhaallijnen door de twee promoties:

“WWE’s aandacht voor detail en toewijding aan structuur en verhaal ontbreekt grotendeels en is dat al heel lang. Ik zeg dat al sinds waarschijnlijk 2014 of 2015 en ik zeg het nog steeds, maar ik denk dat het veel beter is dan wat ik in AEW zie. Je zou me de hele dag kunnen vertellen, ‘ja, maar hier is het verhaal, dit is wat er aan de hand is.’ Geweldig als je er zo over denkt, maar de overgrote meerderheid van de mensen in dit land niet en worstelfans niet.”

Het is geweldig om te hebben @EBischoff ons bezoeken op #AEWDynamiet! Het is altijd geweldig om Eric te zien, en het is leuk om Eric weer op TNT te hebben die samen met Chris Jericho en MJF deelneemt aan het stadhuis van de Inner Circle!

Aangezien de twee partijen elkaar elke week proberen te overtreffen, zullen fans het erover eens zijn dat de concurrentie de kwaliteit van beide producten verbetert. Alleen de tijd zal leren of AEW in de toekomst WWE zal kunnen overtreffen.

READ  Ambulances 101: hoe een Nederlandse stichting de noodgezondheidszorg in Oekraïne ondersteunt

Als je citaten uit dit artikel gebruikt, vermeld dan Sportskeeda en sluit de YouTube-video in.


Is Roman regeert vs. Zal de Rots waarschijnlijk gebeuren? We vroegen het Paul Heyman zelf hier.