mei 29, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Collingwood dringt er bij Nederlandse ambassadeur op aan om Canada voor het leven te bezoeken

In afwachting van de status van zijn immigratieaanvraag nodigt de Nederlandse diplomaat zijn vrouw en dochter dagelijks uit in Collingwood, terwijl hij doorgaat met stadstours via Collingwood Dote.com

Hoewel hij bijna een wereld is, ligt het hart van Ari Plyzer in Collingwood.

De Nederlandse diplomaat wacht momenteel op de immigratie naar Canada en Collingwood.

Geboren en getogen in Nederland, groeide Plymouth op aan de rand van Rotterdam.

Als jonge student overheidsfinanciën en management reisde hij 30 jaar geleden door Canada tijdens zomervakanties met trein en bus.

“Ik sprak met geïnteresseerde Japanse toeristen in Canada over reizen door de Blue Mountains en Collingwood,” zei hij. “Ik volgde hun advies op en het maakte een eeuwige verschijning.”

“(Het) is liefde op het eerste gezicht”, zegt Flickr.

Na zijn afstuderen raakte Flickr geïnteresseerd in wereldwijde ontwikkeling.

“Ik wilde de wereld ontdekken. Ik had het geluk om bij het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken te mogen werken. Het was een geweldige beslissing en het heeft mijn leven positief beïnvloed. Dit is een complexe maar fascinerende wereld’, zei hij.

In de loop der jaren bracht zijn werk als buitenlandse diplomaat Bleacher naar Pakistan, Soedan, Angola, Oekraïne, India, Bolivia, Vietnam, Ethiopië, Palestina, Brazilië en Canada. Hij heeft naar meer dan 100 landen in alle uithoeken van de wereld gereisd.

Hij ontmoette zijn vrouw Salem tijdens een post in Ethiopië. Leo, een dochter van Salem en Fleiger, werd geboren in Brazilië.

Sinds hij 30 jaar geleden vertrok, is de kleine Collingwood in Blogger’s geest blijven hangen dat hij nog beter is. Van 2009 tot 2012 werd een functie in Toronto ingenomen toen het consulaat het besluit van Flickr om immigratie naar Canada aan te vragen, bevestigde.

READ  Griekenland is een geweldige bestemmingskeuze voor Nederlandse en Belgische toeristen

In 2012 vroeg hij voor het eerst een Canadese verblijfsvergunning aan via de Canadian Experience Class.

“Canada is een geweldige plek. Dit is geen perfect land, maar als je de wereld rondkijkt, is Canada een geweldig voorbeeld van een succesvolle multiculturele samenleving’, zei hij. “Ik ben geen Canadees, maar ik voelde me erg thuis in Collingwood.”

Het echtpaar kocht in 2015 een huis in Collingwood en is van plan daar als gezin te gaan wonen. Nadat het gezin echter de kans had gekregen om op de Nederlandse ambassade in Ottawa te werken, verdeelde het gezin de tijd tussen de twee gemeenten.

“Ik moest mijn Canadese verblijfsstatus opgeven. “Helaas laat mijn diplomatieke positie dit niet toe.”

Na het afronden van een functie bij de Nederlandse ambassade in Ottawa in de zomer van 2019, vroeg Flickr opnieuw een verblijfsvergunning aan en verhuisden de Bloggers fulltime naar Collingwood.

“Terwijl ik wachtte op de goedkeuring van mijn aanvraag voor gezinshereniging, werd ik door het ministerie aanbevolen om wat werk in verschillende landen te doen”, zei hij.

Momenteel wordt de Blazer uitgebracht in Lagos, Nigeria. Als Nederlandse diplomaat heeft hij een belangrijke rol gespeeld bij het opzetten van publiek-private samenwerkingen tussen Nigeria en Nederland op het gebied van land- en tuinbouw, life sciences, gezondheid, energieconversie en de cirkeleconomie.

Salem en Leo wonen in Collingwood. Leo zit in de tweede klas van de Mountain View Public School.

COVID-19 heeft het immigratieproces veel moeilijker gemaakt.

“Terwijl we praten, wacht ik nog steeds. Vanwege COVID-19 verloopt het immigratieproces traag. Ik hoop dat ik nog steeds welkom ben”, zei hij.

READ  De fracas in Qatar: Argentinië brengt Nederlandse duivels tot het bittere eind | WK 2022

In afwachting van het bericht van immigratie Canada, zal Flicker elke drie maanden teruggaan naar Collingwood en zich herenigen met Salem en Leo. Tijdens infecties kan dit erg moeilijk zijn.

“(Ik breng twee weken in isolatie door) In de tussentijd had ik 20 (negatieve) PCR-tests voor internationale reizen”, zei hij. “Ik ben nu ingeënt, dus ik hoop dat het in de toekomst makkelijker gaat.”

Blicker heeft dagelijks een telefoongesprek met zijn familie en zegt dat hij op de hoogte blijft van wat er in Collingwood gebeurt. Collingwood Today.com.

“We voelen ons erg gezegend. Ik heb in het buitenland op verschillende continenten gewerkt en onze voorwaarden, waarden en kwaliteit van leven in Canada zijn nog steeds een droom voor de rest van de wereld”, zei hij. “Canada adopteert elk 300.000 nieuwe immigranten jaar. denk ik.’

Als hij naar de toekomst kijkt, verwacht hij een bescheiden leven in de zuidelijke Golf van Georgia, ervan uitgaande dat zijn immigratieaanvraag wordt goedgekeurd.

Salem droomt ervan een Ethiopisch restaurant te beginnen in Hurontario Street, waar hij naar eigen zeggen vrijwilligerswerk wil gaan doen op lokale scholen en universiteiten om te praten over zijn ervaringen in het buitenland. Hij wil presentaties geven aan het bedrijfsleven en is mogelijk aangesloten bij de gemeente Collingwood en het stadhuis.

“Ik wil heel graag naar huis. In mijn geval was thuiskomen als terugkeren naar Collingwood. Dit is een veilige plek’, zei hij. ‘Tot snel, hoop.’