april 25, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Evertons interesse in de Nederlandse verdediger is bekoeld door tegenstrijdige berichten

Als de spelers van het eerste elftal vanochtend weer op training komen, is het onwaarschijnlijk dat Everton de juiste kans krijgt om te claimen dat ze op achterstand staan.

Die speler is Denzil Dumfries. Hij lijkt op de radar te staan ​​van voetbaldirecteur Marcel Brands van Everton als alternatief voor Seamus Coleman, de Nederlandse speler die uitblonk op Euro 2020.

De Blues-manager is zich er terdege van bewust dat Dumfries bij de Nederlandse club was tot hij in 2018 naar Merseyside verhuisde.

Brandes had contact met de speler en zijn vertegenwoordigers om na de wedstrijd naar Goodison Park te gaan, maar er wordt gezegd… Het belang van de club Het is cool dat de prijs van dumplings veel is gestegen na zijn uitstekende, energieke prestatie voor Nederland de laatste tijd.

Inter Milaan lijkt een stap te hebben gezet om Dofis te blokkeren en is klaar om een ​​deal te sluiten, hoewel rapporten vanmorgen zeggen dat ze naar andere doelen zijn gegaan. Dus deze situatie is een beetje verwarrend.

Met het plotselinge vertrek van Carlo Ancelotti begin juni en de onrust bij Everton in de afgelopen maand na de lange zoektocht naar zijn opvolger, zou het geen verrassing moeten zijn dat spelers terughoudend zijn om de zet van Blues in overweging te nemen wanneer er andere concessies beschikbaar zijn.

Een club als Inter zou Dumfries Champions League-voetbal volgend seizoen kunnen aanbieden, terwijl de Toffees zich niet konden plaatsen voor de Europa League.

Het zou een vervelende situatie zijn als Everton de dynamische speler aan de rechterkant zou missen. Hij deed Lijkt op vinkjes Gebaseerd op wat Blues nodig had en kreeg, Albiat voor de nu sterk opgeblazen vergoeding.

READ  De debatleider zegt dat de vier partijen een volgende stap kunnen zetten in de vorming van het volgende Nederlandse kabinet

De club zal dus nu moeten kijken naar andere alternatieven. Een van degenen die een paar maanden geleden werd verteld om naar Everton te verhuizen, was Max Aarons van Norwich, maar het lijkt erop dat hij nu ergens anders zal verhuizen.

Een andere speler die al een paar keer gelinkt is, heeft misschien voldaan aan de behoefte aan een snelle, jonge aanvallende speler aan de rechterkant, Brighton’s Tariq Lampede, hoewel hij geen prioriteit lijkt te hebben. De opties lopen dus snel.

Ik heb al eerder ruzie gehad Dominico Ferrari Hij zal een geweldige speler zijn om binnen te halen, aangezien hij kan fungeren als vleugelverdediger of verder naar voren zoals hij deed voor Italië in deze euro’s. Everton zou effectief twee vliegen in één klap slaan door te ondertekenen.

Benitez zal zijn eigen prioriteiten hebben voor de nieuwe spelers, maar het is duidelijk dat Everton deze belangrijke zwakte moet aanpakken voordat het nieuwe seizoen begint.