juni 20, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De politie heeft beroep aangetekend na de vondst van het lichaam van een vermiste Nederlander (27) uit de rivier de Theems

De politie heeft een klacht ingediend na de ontdekking van het lichaam van een vermiste Nederlander, 27, die alleen door Londen liep, dagen nadat zijn lichaam uit de rivier de Theems werd gehaald.

  • Op 17 oktober werd Mohamed Mussa, een Nederlander, als vermist opgegeven
  • Zijn laatste waarneming kruiste de Simmons-bar in Putney om 5.29 uur
  • De politie heeft om informatie gevraagd na de berging van zijn lichaam op dinsdag


De politie is op zoek naar informatie na de vondst van het lichaam van een man die vorige week vermist werd in de Theems.

Mohamed Moussa, 27, door zijn vrienden bekend als Mussa, werd op zondag 17 oktober vermist.

Zijn lichaam werd dinsdag rond 08.00 uur uit het water bij de Hammersmith Bridge gehaald.

Het lichaam van een 27-jarige Nederlander, bij zijn vrienden bekend als Mussa, werd eerder deze week als vermist opgegeven vanaf de rivier de Theems in de hoofdstad.

De Nederlander woonde in Wandsworth en het onderzoek naar zijn dood loopt nog.

De Metropolitan Police zei dat hij voor het laatst alleen liep en een marineblauwe trenchcoat, een lichtblauw shirt, een donkere broek en canvas coaches droeg.

READ  Voetballer mist oproep van Nederland nadat hij niet snel genoeg reageerde op Whatsapp ... terwijl hij op bezoek was bij zieke moeder

Jim Shirley, de hoofddetective van de rechercheur bij het Met Specialist Crime Command, zei: ‘De laatste keer dat we Mohammed zagen was toen hij op zondag 17 oktober om 5.29 uur de Simmons-bar in Putney High Street overstak.

“We hopen dat hij niet linksaf sloeg op Lower Richmond Road of de weg overstak richting kerk en bioscoop, maar zijn volgende stappen zijn niet duidelijk en we vragen het publiek om hulp om erachter te komen wat er nu is gebeurd.

Toen ze op zondag 17 oktober om 5.29 uur eindelijk Simmons Bar in Putney High Street passeerden, vroeg de politie om meer informatie over de verblijfplaats van Musa op de foto.

Toen ze op zondag 17 oktober om 5.29 uur eindelijk Simmons Bar in Putney High Street passeerden, vroeg de politie om meer informatie over de verblijfplaats van Musa op de foto.

‘Ben je die ochtend rond 5.30 uur richting Putney Bridge gereden of reed je tegelijkertijd op Putney High Street?

‘Als u iets in beslag heeft genomen dat ons onderzoek kan helpen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.’

Iedereen met informatie kan bellen met 101 of de meldkamer op 0208 721 4266.

In een eerder beroep zei de politie dat ze Musa voor het laatst hebben gezien op 17 oktober om 04.02 uur vanuit de nachtclub Le Fes in Putney.

Adverteren