maart 2, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

The Dutch Mandal onthult het grootste probleem van de industrie

Voormalig WWE-manager Dutch Mandal (zus Zeb Colter) bracht onlangs een belangrijk probleem ter sprake, wat leidde tot een scherpe daling van het aantal pro-wrestling toeschouwers.

In de laatste aflevering van Sportskita worstelen Smack talk, ging Mandel zitten met Sid Fuller III om de WWE SmackDown en AEW Rampage te beoordelen. Hij zei dat het gebrek aan seizoen de belangstelling van kijkers heeft verminderd:

“Wat is het verschil tussen pro-worstelen en pro-voetbal? Wat is het verschil tussen pro-basketbal en pro-worstelen? Omdat ze seizoenen hebben. Het seizoen begint en het seizoen eindigt. Als je elke week pro-voetbal hebt, vertel me dan wat er in de kijkcijfers gebeurt en als het de hele tijd is, zul je het niet leuk vinden, maar dat is waar het staatspro-worstelen zich in bevindt – worstelen, worstelen en hun volgende pay-per-view of volgende Ze gaan naar de wekelijkse tv, “zei Dutch Mandal.

Het volledige interview is hier te vinden:

Onlangs heeft WWE een “nieuw seizoen” aangekondigd voor beide shows. Het idee kwam voort uit de nieuwe supersterren van de grote lijsten die op het ontwerp volgden.

Dutch Mandal vindt dat er een off-season moet zijn in WWE

Mandel uitte zijn bezorgdheid over het feit dat het jaarlijks maken van honderden uren aan nieuwe content een enorme tekortkoming is voor WWE en AEW. Hij merkte op dat een off-season zou helpen om nieuw publiek te krijgen.

“Nou, ik geef WWE hier de eer, ze proberen me te vertellen dat er minstens één nieuw seizoen zal beginnen, ik denk dat er minstens vier tot zes weken van het seizoen moeten zijn. Je kunt het nog steeds op tv doen en jij Ik weet het niet, want de meeste contracten lezen nieuwe inhoud omdat het WWE is, en ze zijn een leverancier van inhoud.

Met zoveel talenten op hun lijst, kunnen promoties je gemakkelijk een seizoen opleveren. Ze kunnen zelfs de beste sterren zoals Roman Reigns of Kenny Omega ontspannen. Op deze manier kan voor de gezondheid van het gips worden gezorgd terwijl de algehele versheid aan het product wordt toegevoegd.

READ  De Nederlandse teeltfabriek staat ter beschikking van de Canadese boer

Denk je dat WWE en AEW een off-season moeten zijn? Wat is volgens jou de reden voor het afnemende publiek voor pro-worstelen? Laat ons uw mening weten in de commentaarsectie hieronder.


Als er citaten uit dit artikel worden gebruikt, sluit dan de video in en sluit de link naar het artikel opnieuw in voor transcriptie.


Wist je dat een andere voormalige WWE-ster werd beschouwd als een ‘nep Undertaker’? Er achter komen Hier.