juni 20, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederlandse Koning en Koningin bezoeken Expo 2020 Dubai op Nationale Dag van Nederland

Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima zullen op 3 november 2021, de Nationale Dag van Nederland Expo Assigned, aanwezig zijn bij de officiële openingsceremonie van het Nederlands Paviljoen in Expo 2020 Dubai. Ze worden vergezeld door minister van Buitenlandse Handel en Ontwikkeling, Tom de Bruyge. , Focussen op duurzame stedelijke ontwikkeling en tegelijkertijd zaken naar de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) sturen.

Bijna 50 Nederlandse bedrijven uit de sectoren water, duurzame energie, voeding, stedelijke ontwikkeling en logistiek zijn bij het bedrijf betrokken. “Ik ben blij dat zoveel Nederlandse ondernemers hier kansen krijgen”, zegt De Bruyne.

“Er is grote behoefte aan duurzame oplossingen in deze gebieden in de Verenigde Arabische Emiraten en de Golfregio. Bijvoorbeeld manieren om gewassen te telen met minder water. Onze bedrijven bieden veel. Het Expo 2020 Dubai en Nederland Paviljoen biedt een fantastisch platform om zichzelf te presenteren aan de Golfregio en de rest van de wereld. De Nederlandse overheid wil hen graag helpen om van deze mogelijkheid gebruik te maken.

De officiële viering van de Nationale Dag vindt plaats op Al Wasl Plaza. Het Nederlands Paviljoen is op 2 en 3 november gesloten voor bezoekers van de Expo om Commerciële Productie en Nationale Dag te vieren.

READ  Hoe één Nederlands bedrijf de wereldwijde chipindustrie in een wurggreep heeft