mei 29, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Campagne ‘Summer of Love’ om jonge Nederlanders eraan te herinneren hoe ze moeten flirten

Als je niet langer 1,5 meter uit elkaar hoeft te zijn Foto: DepositPhotos

Een Nederlandse stichting voor seksuele gezondheid voert campagne om jongeren te laten onthouden hoe ze weer moeten flirten voor de ‘zomer van de liefde’.

Sommigen maken zich zorgen dat de jongere generatie vitale fysieke en emotionele ontwikkeling heeft verloren door niet naast elkaar te kunnen bestaan ​​​​tijdens infecties omdat de sloten zijn losgemaakt.

De Nederlanders toch Volksgezondheidsinstituut vorig jaar Het Rutgers Center for Professional Research on Sexual Health, dat singles kort aanmoedigt om een ​​’seksvriend’ te hebben, ontdekte dat 16- tot 20-jarigen de helft van de romantische ontmoetingen uitmaken wanneer ze dit jaar worden buitengesloten.

Volgens Luke Lovers, projectmanager seksuele ontwikkeling bij Rutgers, “is het aantal jongeren met dates vóór de Corona gedaald van 51% naar 21%.” ‘Het beperken van sociale interacties heeft het liefdesleven van jonge mensen veel stilgelegd.’

Daarom suggereert de Summer of Love-campagne, gelanceerd door seksueel overdraagbare aandoeningen-expert Zova AIDS Nederland, een online platform van de Nederlandse overheid en lokale gezondheidscentra, ‘Vijf stappen naar een leuke, sexy zomer’.

Jongeren wordt aangeraden om ‘net zoals jij te komen’, te flirten, onbezorgd, veilig en met wederzijds goedvinden te vrijen en eventueel hulp te vragen. Roeren lopen parallel Campagne Benadrukt dat ongewenst seksueel gedrag niet oké is.

Hilarisch

Rutgers-woordvoerder Yumke Gelders vertelde aan DutchNewsNoll dat wanneer het leven weer normaal wordt, we vergeten vermogens zullen moeten herontdekken. ‘Van [Saturday], Nachtclubs en festivals gaan weer open, het is belangrijk om onszelf eraan te herinneren: hoe hebben we het ook alweer voor elkaar gekregen? Hoe flirten we met mensen en gaan we met ze om? Dicht bij iemand anders zijn en ontdekken wat je leuk vindt, is voor de meeste mensen belangrijk: het maakt deel uit van het opbouwen van je identiteit. ‘

READ  Vertrouwen in Nederlandse koning gekwetst door pandemische vakantie, feest

De campagne heeft echter ook de serieuze boodschap dat het coronavirus niet besmettelijk is; Uit een rapport van een volksgezondheidsinstantie blijkt dat hoewel het aantal seksueel overdraagbare aandoeningen (soa’s) is afgenomen, steeds meer van degenen die vorig jaar in een kliniek zijn getest, daadwerkelijk zijn geïnfecteerd.

Mede-organisator Hannah Bose, adviseur infectieziekten van Zova AIDS, vertelde DutchNewsNL: “De zomer van liefde is voor iedereen toegestaan. Als het niet werkt, controleer dan. Dat is onze boodschap. Het is duidelijk dat soa’s toenemen. ‘

Pop cultuur

Dr. Margaret von Heach, hoogleraar sociologie aan de Universiteit van Amsterdam, voegde toe dat hoewel seksuele voorlichting en sommige campagnes een positief effect hebben gehad op seksueel genot en welzijn in Nederland, popcultuur en internet belangrijk zijn.

“Jonge mensen naar een gelukkige seksuele aankomst leiden, hangt af van allerlei invloeden (positieve en negatieve)”, zei hij. ‘De Netflix-series Master of Non, Dictok en Instagram zijn schatkisten vol informatie voor jongeren. Cardi geb. WAP zingen deed veel voor de zomer van liefde waar elk bedrijf dol op zou zijn. ‘

NederlandsNieuwsNL Bedankt voor het doneren aan

Het team van DutchNewsNL wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken hebben gedoneerd. Uw financiële hulp heeft ons geholpen om ’s avonds en in het weekend onze informatie over de Corona-viruscrisis uit te breiden en u op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen.

NederlandsNieuwsNL Is al 14 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we je niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over Nederlandse zaken. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

READ  Nederlandse promotors schetsen impact personeelstekort

U heeft nog niet gedoneerd, maar als u wilt, Dat kan via Ideal, Creditcard of PayPal.