juli 14, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Dames houden Nederlands 2-2 in U-23 hockeytoernooi: The Tribune India

Dames houden Nederlands 2-2 in U-23 hockeytoernooi: The Tribune India

Dublin

Het Indiase junior dameshockeyteam kwam van een achterstand om Nederland op een 2-2 gelijkspel te houden in het Uniphar U-23 5 Nations Tournament. Annu (19e minuut) en Beauty Dungdung (37e) scoorden voor India nadat Amber Brouwer (13e) en Belen van der Broek (17e) Oranje op voorsprong hadden gebracht.

New Delhi

World C’ships: Sajan eindigt 25e, bestanden om halve finales te maken

De Indiase zwemmer Sajan Prakash slaagde er niet in de halve finale te bereiken en eindigde als 25e in de 200 meter vlinderslag voor mannen van de FINA Wereldkampioenschappen in Boedapest, Hongarije. Hij klokte 1: 58.67 om als achtste te eindigen in zijn heat. De Amerikaanse Katie Ledecky domineerde het evenement op de 1.500 meter vrije slag voor vrouwen om haar tweede gouden medaille op te eisen. Eerder verbrak de Roemeense tiener David Popovici het wereldrecord bij de junioren toen hij naar de overwinning reed en goud pakte op de 200 meter vrije slag voor mannen.

Leicester

Rohit, Gill raken netten voor vijfde test tegen Engeland

De Indiase cricketspelers, waaronder schipper Rohit Sharma en opener Shubman Gill, hebben vandaag de netten geraakt voorafgaand aan de verplaatste vijfde en laatste test tegen Engeland, die op 1 juli in Birmingham begint. India speelt vanaf juni een vierdaagse warming-upwedstrijd tegen Leicestershire tegen Leicestershire. 24.

New Delhi

Cadettenworstelaars winnen 4 keer goud en 1 keer brons op Asian C’ship

De Indiase cadet-vrouwenworstelaars pakten vier keer goud en brons op het Asian Wrestling Championship onder 17 in Bishkek, KirgiziĆ«. – Agentschappen

READ  Afghanistan: beveiligers Nederlandse ambassade op de vlucht voor Taliban