juli 14, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

BUX, een Nederlandse investeringsapplicatie, wordt geïntroduceerd in Ierland

BUX, een Nederlandse investeringsapplicatie, wordt geïntroduceerd in Ierland

Bucks, Europa’s snelst groeiende neo-broker, heeft officieel Bucks Zero gelanceerd, zijn investeringsapplicatie zonder commissie, waarmee het het eerste exclusieve mobiele platform is dat in Ierland investeert.

Nu beschikbaar in zowel Apple als de Google App Store, stelt de investeringsapp individuen in staat om rechtstreeks te beleggen in de meer dan 2.000 aandelen die beschikbaar zijn bij Bucks Zero. Gebruikers kunnen binnen enkele minuten een gratis account openen, op elk moment gratis geld storten of opnemen, naar specifieke activa zoeken en een lijst met hun favoriete aandelen maken, en toegang krijgen tot investeringsplannen, niet-tekstberichten en educatieve inhoud om hen te helpen betere beslissingen te nemen . Ondersteund door gedegen financiële kennis.

“Bij BUX is ons doel om een ​​nieuwe, meer rechtvaardige financiële toekomst te creëren waarin iedereen kan investeren en zijn geld aan het werk kan zetten”, zegt BOX-CEO Yorick Knopf. In de nasleep van de financiële crisis van 2008 hebben het tracker-hypotheekschandaal en, meest recentelijk, de impact van Covit-19 het vertrouwen van het Ierse volk in de traditionele banksector aangetast. Dit, samen met de onmiddellijke uitzetting van de twee grootste banken van Ierland en de sluiting van andere bankfilialen in het hele land, heeft de consument een beperkte keuze gegeven. ”

“Omdat het Ierse financiële dienstverleningslandschap snel verandert, biedt Bucks Zero consumenten meer opties als het gaat om het kiezen van wat ze met hun geld willen doen, waardoor Bucks Zero beginnende en bestaande investeerders gemakkelijk kunnen investeren in bedrijven die ze kennen en vertrouwen zonder commissie, ” zei hij. Maakt Ierse klanten technologisch en geldintensieve consumenten, een sterke honger naar digitale eerste financiële diensten, wat onze beslissing om op de Ierse markt te lanceren vergemakkelijkte, “voegde Knopf eraan toe.

READ  Voetballer mist oproep van Nederland nadat hij niet snel genoeg reageerde op Whatsapp ... terwijl hij op bezoek was bij zieke moeder

Een van de grootste belemmeringen voor financiële investeringen is dat onderwijs en de BUX bedoeld zijn als een platform dat niet alleen de intuïtieve tools biedt om te beginnen met beleggen, maar ook de middelen om het verantwoord te doen.

“Investeren is al lang iets voor mensen met kapitaal en kennis, en de opkomst van de detailhandel heeft ertoe geleid dat veel nieuwe locaties vaak naar een complexere omgeving zijn verhuisd”, aldus Knife. “Daarom doen we er alles aan om onze gebruikers tools te bieden om met vertrouwen aan hun investeringsreis te beginnen. We bieden momenteel educatieve inhoud, waaronder video’s, kenniscentra en marktnieuws, en hebben dagelijks meer bronnen omdat het net zo belangrijk is als het hebben van een geavanceerde site voor onze klanten.”

Bucks, met het hoofdkantoor in Amsterdam, kondigde onlangs een financiële ronde van $ 80 miljoen ($ 67 miljoen) aan. BUX richt zich op inspanningen om internationaal op te schalen, vooral bij de jongere generatie, aangezien de honger in heel Europa toeneemt op eenvoudige manieren om te beginnen met beleggen. Het bedrijf is bedreven in het geven dankzij een paar belangrijke functies, met name de op maat gemaakte back-end-makelaar. Daarnaast zorgt het Smart Order Routing-systeem van BUX ervoor dat klanten meer waar voor hun geld krijgen dan het orderflowmodel dat door andere marktspelers wordt gebruikt.

Andere neoliberalen zitten waarschijnlijk bovenop legacy-bedrijven. Met BUX Zero is de applicatie alleen zichtbaar aan de oppervlakte, maar onderaan zit een complexe machine waarmee BUX transacties kan verwerken, klanten naar verschillende beurzen kan sturen en betalingen kan doen zonder een traditioneel bedrijf te vertrouwen. Het is de makelaar in deze backend die ervoor zorgt dat BUX snel kan uitbreiden en aanpassen aan lokale voorwaarden en vereisten. Door de open banking-infrastructuur van Yabili te upgraden, kunnen BUX-gebruikers eenvoudige, probleemloze stortingen op hun rekeningen doen. Met open banking kunnen Ierse klanten rekeningen koppelen en financieren bij financiële dienstverleners zoals Revolt. Anderen zullen naar verwachting in de loop van het jaar worden toegevoegd.

READ  De wijnkaraf lijkt op een Nederlandse windmolen

Met gereguleerde financiële markten (Nederlandse financiële markten – AFM) voor Nederlandse autoriteiten, en met meer dan 500.000 klanten in heel Europa, heeft Bucks Zero zich gevestigd als Europa’s neo-broker, momenteel in Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk en België, en meer in 2021 in heel Europa. Plannen om uit te breiden.