maart 4, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Vier agenten raakten gewond bij de schietpartij toen ze reageerden op een overval in een coffeeshop van Dutch Brothers

De politie van Albuquerque zegt dat vier agenten gewond zijn geraakt bij de schietpartij terwijl ze reageerden op een overval in het noordoosten van de stad. Een van de vier gewonden verkeert in kritieke toestand, de ander wordt geopereerd. De politie zegt dat de autoriteiten donderdagochtend vroeg reageren op een overval op Dutch Brothers Coffee in Juan Tabo Boulevard, in de buurt van Constitution Avenue. “De situatie is verslechterd.” ABD-chef Harold Medina werd in de borst geschoten boven de officier die in kritieke toestand in zijn pak staat vermeld. Een agent werd in de arm geschoten en wordt geopereerd. Een officier werd neergeschoten, maar de kogel raakte zijn broek en beweerde dat Medina zijn leven had gered. De laatste officier raakte gewond door een glas of stuk. De politie zegt dat er meerdere verdachten zijn aangehouden in verband met de overval en schietpartij. Een getuige in het gebied vertelde het KOAT-team dat hij minstens 50 geweerschoten had gehoord van wat volgens hem een ​​semi-automatisch wapen was. Als er een video of foto’s van het gebied waren op het moment van de schietpartij, neem dan contact op met de EPD of geef de tips hier door >> Volgens de politie is de scène nog steeds actief. Blijf bij KOAT voor continue verbeteringen.

De politie van Albuquerque zegt dat vier agenten gewond zijn geraakt bij een schietpartij als reactie op een overval in het noordoosten van de stad.

Een van de vier gewonden verkeert in kritieke toestand, de ander wordt geopereerd.

READ  DVIDS - Nieuws - Amerikaanse en Nederlandse troepen demonstreren capaciteiten, versterken partnerschap in gecombineerde luchtreactieoefening

Volgens de politie reageerden de autoriteiten donderdagochtend vroeg op een overval op Dutch Brothers Coffee in Juan Tabo Boulevard, in de buurt van Constitution Avenue.

APD-chef Harold Medina zei dat de officier, die in kritieke toestand werd vermeld, in de borst werd geschoten boven zijn jurk. Een agent werd in de arm geschoten en wordt geopereerd. Een officier werd neergeschoten, maar de kogel raakte zijn broek en beweerde dat Medina zijn leven had gered. De laatste officier raakte gewond door een glas of stuk.

De politie zegt dat er meerdere verdachten zijn aangehouden in verband met de overval en schietpartij.

Een getuige in het gebied vertelde het KOAT-team dat hij minstens 50 geweerschoten had gehoord van wat volgens hem een ​​semi-automatisch wapen was.

Iedereen die op het moment van de schietpartij in de buurt was en die video of foto’s heeft, moet contact opnemen met de APD Dien hier tips in >>

De politie zegt dat de scène nog steeds actief is en chauffeurs is gevraagd de omgeving te vermijden.

Blijf bij KOAT voor continue verbeteringen.