juli 14, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Best Lodge gietijzeren Dutch oven

Best Lodge gietijzeren Dutch oven

Welke Lodge gietijzeren Dutch oven is het beste?

Onder koks is er geen onenigheid dat gietijzeren kookgerei een van de beste is die je kunt kopen. Als het goed wordt onderhouden, kan gietijzer generaties lang meegaan. In feite wordt gietijzeren kookgerei vaak doorgegeven van ouder op kind. De Dutch Oven is een van de meest veelzijdige gietijzeren kookgerei. Van alle gietijzeren kookgereimerken is Lodge moeilijk te verslaan.

De beste Lodge gietijzeren Dutch oven is de Lodge Voorgekruide Nederlandse Oven. Het is een van de best verkochte Lodge-opties en is verkrijgbaar in vier maten.

Wat u moet weten voordat u een Lodge gietijzeren Dutch oven koopt

Capaciteit en vorm

Lodge biedt vele capaciteiten en twee vormen van zijn gietijzer Nederlandse oven lijn.

  • Capaciteit: Lodge meet de capaciteit in liters, en de Nederlandse ovens zijn meestal verkrijgbaar in maten tussen 1 en 10 liter.
  • Vorm: Lodge gietijzeren Dutch ovens kunnen rond of ovaal zijn. Ze koken allebei in wezen hetzelfde, maar voedingsmiddelen die extra lengte nodig hebben, zoals vis of ribben, hebben baat bij ovale ovens.

esthetiek

De meeste Lodge gietijzeren Dutch ovens zien er hetzelfde uit. Het zijn ronde brokken black metal met een ouderwetse esthetiek. Mocht dit je niet aanspreken, dan biedt Lodge ook geëmailleerde modellen in tientallen kleuren aan.

bundels

Sommige Lodge gietijzeren Dutch ovens worden geleverd in bundels. De meeste bundels bevatten Lodge gietijzeren koekenpannen van verschillende groottes. Sommige speciale bundels combineren een koekenpan die ook dienst doet als deksel van de meegeleverde Dutch Oven. Andere zijn accessoires of reinigingssets.

Waar moet je op letten bij een Lodge gietijzeren Dutch Oven van hoge kwaliteit?

Deksel

Lodge gietijzeren Dutch Oven deksels hebben twee aspecten om op te letten: een handvat en een afdichting.

  • Handvat: Dekselhandgrepen hebben meestal de vorm van een lus of een knop. Lushandvatten moeten voldoende ruimte hebben om er een ovenwant omheen te passen. Knoppen moeten in verhouding staan ​​tot uw hand, zodat u ze gemakkelijk kunt pakken.
  • Zegel: Het deksel moet een goede afdichting rond de rand van de Dutch Oven creëren, behalve de tuit op modellen die deze hebben.
READ  "Hollandse uien zijn nog nooit zo vroeg in het seizoen zo prijzig geweest"

Lichaamsgrepen

Lodge gietijzeren Dutch Ovens hebben een aantal soorten handgrepen. Het ergste is een pan-achtige handgreep die naar buiten uitsteekt. Deze optie is moeilijk te manipuleren. De aan de zijkanten gelaste lusgrepen maken het echter gemakkelijk om de oven te manipuleren. Sommige hebben ook een draadlus die aan de handgrepen kan worden bevestigd. Dit ontwerp is bedoeld voor koken bij kampvuur, maar je kunt de lus verwijderen voor gebruik in een standaardoven.

Voorkruiden

De meeste Lodge gietijzeren Dutch ovens zijn voorgekruid, wat betekent dat er al een eerste laag olie is aangebracht. Je zult het in de loop der jaren nog vaak moeten kruiden, maar het is een goede eerste stap.

Hoeveel u kunt verwachten te besteden aan een Lodge gietijzeren Dutch oven?

Lodge gietijzeren Nederlandse ovens kosten doorgaans $ 30- $ 150. De prijzen worden vooral beïnvloed door de grootte van de Dutch Oven. Er zijn ook bundels beschikbaar die doorgaans $ 100- $ 200 kosten.

Lodge gietijzeren Dutch Oven FAQ

Welke kookmethodes kan een Lodge gietijzeren Dutch oven uitvoeren?

A. Allemaal. Er is in wezen niets dat een gietijzeren Dutch Oven van Lodge niet kan. Het kan smoren, braden, bakken, braden, bakken, koken, enz.

Hoe maak ik een Lodge gietijzeren Dutch Oven schoon?

A. De juiste manier om gietijzer schoon te maken is een twistpunt onder koks. De basis is meestal hetzelfde. Maak hem direct na gebruik schoon en zorg ervoor dat hij helemaal droog is voordat je hem opbergt.

Kan ik een lodge gietijzeren Dutch Oven op mijn kookplaat plaatsen?

A. Ja, de Dutch Ovens kunnen op elke kookplaat worden gebruikt. Dat gezegd hebbende, wees voorzichtig wanneer u ze rond een glazen kookplaat verplaatst. Ze hebben het potentieel om glas te krassen of zelfs te breken.

READ  Nederlandse start-ups breken records voor fondsenwerving

Wat is de beste Lodge gietijzeren Dutch Oven om te kopen?

Top Lodge gietijzeren braadpan

Lodge Voorgekruide Nederlandse Oven

Wat je moet weten: Beter dan de klassieke Dutch Oven van Lodge wordt het niet.

Wat je leuk zult vinden: Het is verkrijgbaar in 1-, 2-, 5- en 7-kwart maten, die allemaal vooraf zijn gekruid met plantaardige olie. Het heeft duurzame handgrepen en een deksel dat perfect aansluit op de randen om een ​​goede afdichting te creëren, met uitzondering van een kleine tuit die ook dienst doet als ventilatie.

Waar moet je aan denken: Een paar consumenten hadden problemen met het afbladderen van de voorkruiden tijdens het koken. Anderen hadden problemen met het gietijzer dat roestvlekken op hun werkbladen achterliet.

Waar te kopen: Verkocht door Amazone

Top Lodge gietijzeren braadpan voor het geld

Lodge voorgekruide gietijzeren vijfdelige set en onderhoudsset

Lodge voorgekruide gietijzeren vijfdelige set en onderhoudsset

Wat je moet weten: Deze kit is de perfecte manier om je keuken op te ruimen.

Wat je leuk zult vinden: De gietijzeren set bestaat uit een kleine en middelgrote koekenpan, een grote bakplaat, een Dutch Oven en een bijpassend deksel. De onderhoudsset bevat een 6-ounce blik Ledge-kruidenspray, een reinigingsborstel, een panschraper, een handgreephouder en een onderhoudsboekje.

Waar moet je aan denken: Het verzorgingsboekje biedt twijfelachtig advies. U moet namelijk een mild afwasmiddel gebruiken om grondig schoon te maken zonder te vermelden dat dit zwakke kruiden kan verwijderen.

Waar te kopen: Verkocht door Amazone

Het bekijken waard

Lodge Geëmailleerde Gietijzeren Dutch Oven

Lodge Geëmailleerde Gietijzeren Dutch Oven

Wat je moet weten: Het emaille is aantrekkelijk en voegt unieke eigenschappen toe.

READ  Nederlandse scale-ups hebben te maken met een financieringstekort van € 500 miljard ⁠— rapport

Wat je leuk zult vinden: Het is verkrijgbaar in 27 kleuren, waaronder verschillende tinten rood en blauw, plus het is verkrijgbaar in zes maten. De geëmailleerde coating en gietijzeren kern maken de Dutch Oven anti-aanbak zonder kruiden en kan hij nog steeds functioneren op inductiekookplaten.

Waar moet je aan denken: Dit is het enige product van Lodge dat buiten de VS wordt gemaakt. Het glazuur is delicaat en kan breken als het wordt blootgesteld aan plotselinge temperatuurschommelingen.

Waar te kopen: Verkocht door Amazone en Wayfair

Inschrijven hier om de wekelijkse nieuwsbrief van BestReviews te ontvangen voor nuttig advies over nieuwe producten en attentiedeals.

Jordan C. Woika schrijft voor BestReviews. BestReviews heeft miljoenen consumenten geholpen hun aankoopbeslissingen te vereenvoudigen, waardoor ze tijd en geld hebben bespaard.

Copyright 2022 BestReviews, een bedrijf van Nexstar. Alle rechten voorbehouden.