juni 14, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Zijn de Nederlandse broers verslaafd? Binnenkort kunt u eigenaar worden van een deel van het bedrijf.

De koffieketen met het hoofdkantoor van Dutch Brothers, Oregon en de cafeïnecultus van de Valley Millennials hebben al lang een stevige greep op de rechten van haar groeiende voetafdruk aan de westkust.

Nu biedt het klanten de mogelijkheid om deel te nemen aan deze activiteit, aangekondigd op maandag en verwacht tegen eind 2021 openbare aandelen uit te geven, kleinkinderen Eerst gemeld.

Voorafgaand aan de beursgang was de keten bezig met een uniek model van uitbreiding in het Westen: welgestelde eigenaren wegjagen en meer lucratieve rechten toekennen aan haar voormalige werknemers.

Het verstrekt leningen met een lage rente van werknemers aan werkgevers, waarbij zelfs de strengste kapitaalvereisten worden vermeden, met de resterende kosten om hun locatie te starten, aldus het bedrijf. Forbes Profiel

Onder verwijzing naar een prospectus dat op 20 augustus is uitgebracht, zullen de Dutch Brothers op de New York Stock Exchange handelen onder de ticker “BROS” en $ 100 miljoen aan publieke investeringen zoeken, hoewel dat aantal aan verandering onderhevig is – en waarschijnlijk.

Alleen Bloomberg maakte bekend dat de Dutch Brothers via de aandelenuitgifte op zoek waren naar een waardering van 3 miljard dollar.

Prospectus legde enkele interessante datapunten bloot en trok het doek terug naar de koffieketen.

In eerste instantie besteedt de gemiddelde klant $ 7,50 aan drive-thru-winkels.

Met de uitbraak van het coronavirus maakte Dutch Brothers in 2020 een omzet van $327,4 miljoen bekend.

In totaal heeft Dutch Brothers 471 winkels in 11 Amerikaanse staten, beheerd door 264 eigenaren, en de overige 207 Grand Bosses, gerund door het Home Office in Ore.

READ  Nederlandse overheid verhoogt belastingvrije reiskostenvergoeding in 2023 en 2024