mei 29, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederlandse Ambassade Indonesië Diplomatieke Diensten Updates | De betekenis van het bericht

Nieuws | 25-08-2021 | 08:22

MVV visumaanvragen

De zomer is de piekperiode in het ambassadegedeelte. Veel studenten staan ​​te popelen om een ​​nieuw avontuur aan te gaan en het schooljaar te beginnen aan de universiteit van hun keuze in Nederland. Dit resulteert automatisch in meerdere MVV-aanvragen. Ondanks de epidemie en de strikte PPKM-regelgeving hebben we geprobeerd om veel studenten te helpen hun visum op tijd te krijgen.

Indien u nog geen visum heeft, kunt u uw afspraak inplannen www.bit.ly/appointnl. Voor dringende zaken kunt u contact opnemen met [email protected] en wij zullen proberen een oplossing te vinden om uw MVV-visum op tijd te krijgen.

Indonesië is geclassificeerd als een zeer gevaarlijke plaats

Indonesië is onlangs geclassificeerd Het gevaarlijkste gebied. Zo zijn de voorwaarden voor verplichte isolatie, keuringsattest en vaccinatie veranderd.

Check in 2 minuten je reis en ontdek wat je moet voorbereiden voordat je (weer) naar Nederland afreist Doel | Geïsoleerde reistest | Rijksoverheid.nl

De nieuwe geschiktheid heeft ook gevolgen voor reizen van Nederland naar Indonesië en bijgewerkt reisadvies voor Indonesië. Reisadvies Indonesië Ministerie van Buitenlandse Zaken | Indonesië | nederlandwereldwijd.nl | Ministerie van Buitenlandse Zaken

Diplomatieke diensten

Ondanks de huidige COVID-situatie en PPKM-regelgeving, blijven de consulaire diensten van de ambassade gehandhaafd. MVV-aanvragen (studie, kennismigranten en Nederlandse officiële partners), paspoortaanvragen kunnen worden ingediend, inburgeringsexamens kunnen worden afgelegd, rapporten (per post) en legalisatie kan worden aangevraagd. Via alle balietransacties op de ambassade Afspraak.

Verder, VFS Behandelt zeer beperkte visumaanvragen (Marines, Chavez Wilches en Nederlandse officiële partners).

Voor vragen of suggesties kunt u mailen naar [email protected].

Blijf gezond en veilig!

Zelflinks:

Volg de Nederlandse Ambassade in Indonesië op de website, Facebook, LinkedIn, Instagram En Twitter Lees meer over de laatste ontwikkelingen met betrekking tot het Corona-virus (Govt-19) en reisbeperkingen.

READ  Bangladesh gestuurd omdat Nederlanders ervoor kozen om in Hobart te veldwerken