juli 22, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Liverpool transfernieuws live: Koopmainers prijskaartje bevestigd, Kvartskelia getipt voor verhuizing, Gordon zelfverzekerd

Liverpool transfernieuws live: Koopmainers prijskaartje bevestigd, Kvartskelia getipt voor verhuizing, Gordon zelfverzekerd

Fans van Liverpool zitten op het puntje van hun stoel en wachten reikhalzend op sappige transferroddels.

Arne Slott stond vrijdag, de start van het voorseizoen, voor het eerst tegenover de pers. Hij tikte met zijn hoed op Jürgen Klopp, erkende de enorme taak die voor hem lag en ging in op de transfertransacties van de club – gezien zijn rol als hoofdtrainer in plaats van als manager.

Achter de schermen draaien de versnellingen in de transferkamer terwijl de nieuwe sportdirecteur Richard Hughes zijn magie uitoefent.


De strategie van Liverpool? Wees “opportunistisch” op de markt en geef geld uit bij het tellen van geld.

Nu de naam van Adrien Rabiot weer klinkt, wat is een transferperiode die niet gekoppeld is aan Liverpool? De jacht op Leni Yarrow is nog steeds gaande en de Braziliaanse verdediger Murillo uit Nottingham Forest zwijgt niet over een mogelijke transfer.

Houd het liveblog van Liverpool.com in de gaten voor de laatste transferupdates…


Thiago gaat met pensioen

Volgens berichten gaat Thiago Alcantara stoppen met het profvoetbal Fabrizio Romano.

Hij heeft “een paar maanden” besteed aan het plannen van zijn beslissing en heeft besloten er een dag mee te stoppen nadat hij Liverpool aan het einde van zijn contract verliet. Zijn periode op Anfield werd ontsierd door blessures.

Er wordt gezegd dat Thiago's liefde voor het spel net zo sterk is als altijd. Hij is “klaar voor een nieuw hoofdstuk”, en weinigen zouden er op wedden dat de technicus op het middenveld actie zou ondernemen op training.

Gleison Bremer vertelt over de toekomst

Na die banden met Gleison Bremer heeft de Braziliaan zijn toekomst al besproken en benadrukt dat hij gelukkig is bij Juventus.

Voorafgaand aan de nederlaag van Brazilië tegen Uruguay in de Copa America-voetbalserie zei hij:

Ik ben blij met de interesse van een aantal grote clubs, maar ik zit al in een geweldig team als Juventus.

Ik ben meer gefocust op de Copa America. Ik heb veel doelen. Ik wil een of twee WK's spelen en blijven vechten voor belangrijke titels in Europa.

Gleison Bremer neemt het op tegen Liverpool

Liverpool krijgt concurrentie van Chelsea, Manchester United en Bayern München om Gleeson Bremer te contracteren. Alle Juv.

The Reds hebben naar verluidt contact opgenomen met Juventus en om meer informatie over de verdediger gevraagd.

READ  Nederlandse voetbalbond veroordeelt Rusland maar boycot wedstrijden niet

Juve eist naar verluidt 76 miljoen dollar voor de Braziliaanse international, die tot 2028 onder contract staat.

Man City Anthony Gordon doet mee aan de race

Manchester City doet mee aan de race voor Anthony Gordon Voetbal-insider.

Het rapport beweert dat City interesse heeft getoond in een deal voor de vleugelspeler. Het komt nadat de gesprekken over een mogelijke verhuizing naar Liverpool vorige week mislukten.

Pep Guardiola zou naar verluidt graag een 'doodsbeweging' willen maken, te midden van twijfels over de toekomst van spelers als Jack Grealish, Kevin De Bruyne en Bernardo Silva.

Slot Mats Wieffer ontkent contact

Arne Slott ontkende dat hij vóór zijn verhuizing naar Brighton enig contact met Mats Wiffer had proberen te maken.

The Seagulls bevestigden vrijdag de contractering van de voormalige Feyenoord-middenvelder, ondanks suggesties van The Telegraph dat Liverpool had geprobeerd de transfer te kapen. Slott benadrukt in gesprek met 1908.nl dat hij niets met Wieffer te maken heeft:

Nee, ik praat niet met Match. Ik vind het leuk om hem te ontmoeten, maar ik hoop dat hij niet te veel wil bewijzen tegenover zijn oude coach.

Aanbieding Nat Phillips 'afgewezen'

Volgens berichten in Turkije heeft Liverpool het eerste bod van Trabzonspor op Nat Phillips afgewezen.

Yagiz Sabuncuoglu The Reds zeggen dat ze slechts 5,4 miljoen dollar willen voor de verdediger, hoewel dat niet werd waargemaakt door het openingsbod van Trabzonspor.

Phillips, die in 2016 als jeugdspeler overkwam van Bolton, zal deze zomer Liverpool verlaten na acht jaar bij de club.

Liverpool op polepositie voor Teun Koopmeiners

Liverpool staat op pole position om Teun Koopmeiners deze zomer over te nemen van Atalanta Gazetta dello Sport.

Hoewel Atalanta naar verluidt een deal heeft gesloten met Juventus, is de club uit Bergamo van gedachten veranderd en wil ze hem weghalen uit Italië.

Zijn handtekening zou 70 miljoen dollar kosten.

Het standpunt van Mohamed Salah wordt onthuld

Liverpool heeft uitgesloten dat Mohamed Salah deze zomer wordt verkocht Glas.

Salah zit nu in het laatste jaar van zijn huidige contract op Anfield en Liverpool zou proberen hem tot na 2025 te behouden.

Als dat niet lukt, kunnen ze de Egyptenaar komende zomer gratis kwijtraken, hoewel er geen suggestie is voor een transfer voor hem in de komende weken, ongeacht of hij een nieuw contract tekent of niet.

READ  Matthew Richardson verbijstert Harrie Lavreysen opnieuw, Nederlandse ster brult terug om de leiding te behouden in de UCI Track Champions League

Rayan Ait-Nouri is de nieuwste

Liverpool overweegt deze zomer Rayon Ayde-Nouri Voetbal-insider.

Er is gesuggereerd dat de linksback een belangrijk aandachtsgebied is voor Liverpool, terwijl The Reds nog geen nieuwe aanwinsten hebben geboekt.

Aide-Nouri wordt vertegenwoordigd door de bijeenkomsten van Jorge Mendes met onder meer Darwin Nunes en Diogo Jota, die Liverpool goed van pas zouden kunnen houden.

Joao Neves-race

Volgens Portugal is Liverpool in de race om Benfica-middenvelder Joao Neves deze zomer te contracteren spel.

The Reds zijn lang niet de enige geïnteresseerde ploeg, terwijl Manchester United elders populair is en ook Arsenal gelinkt is.

Neves zou ongeveer 108 miljoen dollar waard zijn.

Adrien Rabiot 'zal wachten' op benadering

Volgens een Spaanse krant wacht Adrien Rabiot op een aanpak van Real Madrid Sportwereld.

Liverpool wordt opnieuw in verband gebracht met de Franse middenvelder, die op het punt staat Juventus te verlaten nadat zijn contract in Turijn afloopt.

Er wordt gezegd dat de 29-jarige wacht tot Real zijn overstap maakt, hoewel de Reds, Manchester United en Newcastle aan elkaar gekoppeld zijn.

Ricardo Calafiori-contract

Riccardo Calafiori zou een transfer naar Arsenal kunnen bezegelen, Fabrizio Romano zegt dat er persoonlijke voorwaarden zijn overeengekomen.

Er moeten nog onderhandelingen met Bologna worden afgerond, maar de verdediger zou graag een verhuizing naar de Emiraten willen.

Het zou een einde maken aan de hoop van Liverpool om de Italiaan binnen te halen die indruk maakte tijdens het EK van 2024.

Liverpool heeft gesprekken gevoerd met Michael Di Gregorio

De zaakwaarnemer van Michael Di Gregorio heeft gezegd dat hij gesprekken heeft gevoerd met Liverpool. De verhuizing van de doelman naar Juventus werd vrijdag echter bevestigd, zo zei de 26-jarige Carlo Belloni TV afspelen De Reds maakten een toneelstuk:

Er zijn gesprekken geweest met Liverpool en daar waren we uiteraard erg blij mee. Na een gesprek hebben wij echter geen twijfels over de keuze [Cristiano] Giundoli (sportief directeur van Juventus).

We waren loyaal aan Juve, want wat hij wilde was wat Juve wilde en Thiago Motta bracht meteen de naam van Di Gregorio ter sprake.

Patrick Dorgu is geïnteresseerd

Liverpool is al 'maanden' geïnteresseerd in Patrick Torquay Planeet Lecce.

READ  Nederlandse spits Vivianne Miedema loopt gescheurde ACL op en neemt niet deel aan WK 2023

The Reds zouden een van de drie Engelse ploegen zijn die geïnteresseerd zijn in de vleugelverdediger van Lecce, terwijl ook Arsenal en Tottenham in de running zijn.

Dorgu zal naar verwachting deze zomer worden verkocht, waarbij de 19-jarige geïnteresseerd zou zijn in een transfer met veel geld, terwijl Lecce naar verluidt ongeveer 33 miljoen dollar zou hebben opgebracht.

Anthony Gordon is de nieuwste

Newcastle beweert dat de interesse van Liverpool in vleugelspeler Anthony Gordon niet is verdwenen Dagelijkse mail, gesprekken over de 23-jarige strandden vorige week. De Magpies wilden Jarell Kwanza toevoegen in een gedeeltelijke ruil.

Er is gesuggereerd dat Liverpool voor het einde van de zomer zou kunnen terugkeren voor de speler, aangezien een deal “niet helemaal dood” is.

Gordon staat nog maar tot 2026 onder contract bij St James' Park en hoewel Newcastle zijn contract misschien wil verlengen, valt nog te bezien of hij daartoe bereid zal zijn.

Neem contact op met Jeremy Frimpong

Volgens de Duitse outlet Spel BILLiverpool-baas Arne Slott heeft Bayer Leverkusen-vleugelverdediger Jeremy Frimbang persoonlijk overtuigd om naar Anfield te verhuizen.

De speler zou deze zomer beschikbaar zijn om te tekenen voor een bedrag van ongeveer 43 miljoen dollar, wat in het huidige transferklimaat een relatief koopje zou zijn.

Manchester United wordt naar verluidt in verband gebracht met veel belangstelling uit heel Europa.

Verwacht wordt dat Nat Phillips zal vertrekken

De 27-jarige Nat Phillips zal Liverpool deze zomer verlaten.

Volgens Fabrizio RomanoHet Turkse Trabzonspor is een duidelijke mogelijkheid voor zijn volgende zet.

Cardiff City, kampioensploeg, is ook geïnteresseerd om hem voor een permanent contract te contracteren.

Laatste transfernieuws

  • Liverpool is naar verluidt geïnteresseerd in de 19-jarige Benfica-ster Joao Neves.
  • Newcastle heeft vertrouwen in de race voor Anthony Gordon, zich bewust van de al lang bestaande interesse van de Reds.
  • Liverpool heeft de vleugelverdediger Jeremy Frimbank van Bayer Leverkusen in de gaten.
  • PSG wil graag Ibrahima Konade contracteren.
  • Arsenal heeft persoonlijke voorwaarden afgesproken met Riccardo Calafiori, die in verband wordt gebracht met de Reds.

Goedemorgen!

Hallo en welkom op ons live Liverpool-blog!

Blijf op de hoogte van de laatste transferupdates van Merseyside!