april 13, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Win deze maand gratis Cold Brew (en meer!) Bij Dutch Bros voor Nationale Cold Brew Day

Het drive-thru-koffiebedrijf trapt vandaag de festiviteiten af ​​met mogelijkheden om te nippen, verdienen en scoren. Koop een Cold Brew of Nitro Cold Brew met de Dutch Bros app en maak kans op:

  • 2-7 april: tot 1.000 bonuspunten
  • 8-14 april: dubbele punten op Cold Brew-aankopen
  • 15-19 april: gratis Cold Brew beloning
  • 20 april: een maand gratis Cold Brew

Liefhebbers van Cold Brew kunnen het ook vieren met exclusieve Dutch Bros app-stickers met Cold Brew-aankopen – elke week een nieuwe sticker plus een fysieke sticker op National Cold Brew Day!

Met de app kunnen leden contactloos betalen, punten verdienen en beloningen scoren! De acties van de Nationale Cold Brew Day duren 2 april – 20 april. Zie officiële regels op DutchBros.com/national-cold-brew-day. De Dutch Bros app is beschikbaar in de App Store en Google Play.

Over Dutch Bros

Nederlands Bros koffie is een drive-thru koffiebedrijf dat zich toelegt op het maken van een enorm verschil, kopje voor kopje. hoofdkantoor in Grants Pass, Oregonwaar het in 1992 werd opgericht door Dane en Travis Boersma, deelt het nu de “Dutch Luv” met meer dan 550 locaties in 13 staten. Dutch Bros serveert koffiespecialiteiten, smoothies, vriezers, thee, een exclusieve Dutch Bros Blue Rebel energiedrank en cold brew koffie met stikstof. De rijke, gepatenteerde koffiemelange is van begin tot eind met de hand gemaakt.

Naast haar missie van snelheid, kwaliteit en service, zet Dutch Bros zich in om iets terug te geven aan de gemeenschappen die het bedient. Via de Dutch Bros Foundation en lokale franchisenemers doneert het bedrijf jaarlijks enkele miljoenen dollars aan goede doelen in het hele land.

READ  Pakistaanse wetenschapper die Nederlandse kerngeheimen stal op 85-jarige leeftijd overleden

Ga voor meer informatie over Dutch Bros naar www.dutchbros.comvolg Dutch Bros Coffee op Instagram, Facebook, Twitter& TikToken download de Dutch Bros-app om punten te verdienen en beloningen te scoren!

BRON Dutch Bros Coffee