maart 5, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Manchester United zou Antony kunnen ondertekenen voor veel minder dan £ 69 miljoen: Nederlandse expert

Manchester United heeft een wegversperring bereikt bij pogingen om vleugelspeler Antony vast te leggen, waarbij Ajax een vergoeding van £ 69 miljoen heeft opgelegdDe tijden rapport.

De Telegraaf rapport Braziliaans international Antony is gefrustreerd omdat hij het prijskaartje van Ajax, dat uitkomt op 80 miljoen euro, ‘onevenredig’ vindt.

De behoefte van United aan een aanvaller zal toenemen te midden van de gemelde wens van Cristiano Ronaldo om de club deze zomer te verlaten [BBC].

Nu reacties van Nederlandse transferexpert Marcel van der Kraan op Talksport [8.30pm 3/7] beweren dat de Rode Duivels Antony voor aanzienlijk minder konden landen.

LEES VERDER: Bevestigde transfers, ins, outs, leningen en releases van Manchester United voor 2022/23

Eén speler om in de gaten te houden voor alle 32 WK-teams

Foto door ANP Sport via Getty Images

United zou Antony kunnen ondertekenen voor veel minder dan £ 69 miljoen

Van der Kraan vergeleek de vergoeding van £ 69 miljoen met het vrijgeven van clausules die zijn ingevoerd door Spaanse topteams, die clubs opnemen als een afschrikmiddel voor potentiële kandidaten, in plaats van ooit te verwachten dat ze daadwerkelijk worden betaald.

Hij legde uit: “Het is [Antony] is een hele goede optie voor Erik ten Hag en hij kent hem. Hij weet dat hij een topspeler is, hij heeft geweldige prestaties geleverd in de Champions League, in de grote wedstrijden in Nederland, hij is altijd opwindend geweest. Ik denk dat hij een goede keuze zou zijn.

“Het feit dat Ajax hem dat label van 80 miljoen euro heeft opgelegd, betekent niet dat ze dat ook echt verwachten, dat was om mensen af ​​te schrikken. Ze accepteren misschien 60-65 miljoen euro, zeker betaalbaar voor Manchester United als Ronaldo’s lonen eenmaal uit de weg zijn. .”

60 miljoen euro komt neer op iets meer dan £ 50 miljoen, een veel eerlijkere vergoeding voor de 22-jarige aanvaller.

United zou liever hebben dat Antony naast Cristiano Ronaldo speelt, dan de spits te verliezen, maar dit is misschien niet een situatie die de Rode Duivels kunnen beheersen.

Ajax’ houding ten opzichte van Antony leek extreem, om £ 69 miljoen te eisen, en het is bemoedigend om te horen dat ze van deze houding konden afstappen. United kan binnenkort besluiten om dit op de proef te stellen.

Dan vraagt ​​zich nog steeds af wat er zou zijn gebeurd als United Juan Veron had behouden…

Manchester United geïnteresseerd in een transfer van 35 miljoen pond voor Bayern-ster Serge Gnabry

READ  Omicron blijft zich verspreiden en de Nederlandse regering verlengt het embargo