maart 2, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Voormalig Nederlands international zegt dat ‘elke coach’ Spurs-speler wil managen – Spurs web

Tottenham Hotspur FC / Tottenham Hotspur FC via Getty Images

Zei voormalig Nederlandse middenvelder Nigel de Jong Sky Sports voetbalshow (10/08/21) ‘Elke coach’ ter wereld zou Tottenham-spits Sun-Hyung Min willen managen.

De zoon van een Sky Sports-expert zei dat het een ‘complete set’ was en prees zijn vele kwaliteiten, waaronder werksnelheid, energie en intensiteit.

De zoon wijdde onlangs zijn toekomst aan Spurs, Tekent een nieuw vierjarig contract De Zuid-Koreaanse aanvoerder wil een contract tekenen bij de club tot 2025. Als zijn nieuwe contract afloopt, wordt de zoon 34 jaar.

Hoewel de toekomst van Harry Kane nog steeds in het geding is, zal het nieuws over de toewijding van zijn zoon aan de club veel Spurs-fans vreugde brengen.

De laatste update van Fabrizio Romano Man City heeft onthuld dat ze zich voorbereiden op een nieuwe veiling van 150 150 miljoen voor de aanvoerder van Engeland.

Als Kane deze zomer echter vertrekt en de Zuid-Koreaan als individu prees, ondersteunde De Jong-sun de ‘stap omhoog’.

Hij zei: “Hij is de complete set.

“Elke coach in de voetbalwereld wil een speler zoals hij in zijn team hebben, omdat hij in elke wedstrijd meer energie en intensiteit geeft.

“Zijn werktempo is ongeëvenaard. Ik denk dat hij de belangrijkste man bij Tottenham wordt.

“Hij is een speler die van druk houdt. Hij wil de belangrijkste man zijn, hoe hij speelt.

“In de meeste wedstrijden is hij de man die doelpunten en treffers maakt. Als Kane vertrekt, gaat hij door naar Tottenham.”

Sporenweb commentaar

READ  Het Nederlandse coronavirus was gemiddeld 36% per week; 42% stijging bij Govt Hospital

Son is degene die de harten van alle Spurs-fans heeft veroverd. Als het gemakkelijk is om de club te verlaten, stelt hij zijn toekomst veilig. Hij is de meest verdienstelijke speler ter wereld. Hij is net zo getalenteerd als hij is op het veld, maar ook loyaal.

Wil je ons iets vertellen over dit artikel?