april 25, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederlandse bedrijven kampen met arbeidstekorten

Al Jazeera English publiceerde dit video-item getiteld “Nederlandse bedrijven lijden onder arbeidstekorten” – hun beschrijving staat hieronder.

In Europa herstellen sommige economieën zich nu de beperkingen van de regering-19 worden versoepeld. Maar voor Nederland gloort er een nieuw probleem aan de horizon: het tekort aan arbeidskrachten.

Al Jazeera’s Step Wesen-rapport uit Katzwell, Nederland.

Al Jazeera Engels YouTube-kanaal

Heb je feedback? Laat uw mening achter in de opmerkingen hieronder. Wees neutraal voordat u opmerkingen plaatst.

In dit verhaal: Nederland

Nederland, informeel Holland, is een land dat voornamelijk in West-Europa en gedeeltelijk in het Caribisch gebied ligt, waardoor het het grootste blok van het Koninkrijk der Nederlanden is. In Europa bestaat het uit 12 provincies die grenzen aan Duitsland in het oosten, België in het zuiden en de Noordzee in het noordwesten, en die landen en het Verenigd Koninkrijk aan de Noordzee. In het Caribisch gebied bestaat het uit drie verschillende gemeenten: Bonaire, Sindh Eustatius en de Sabah-eilanden. De officiële taal van het land is Nederlands, West-Fries is de tweede officiële taal in de provincie Friesland en Engels en Papiaments zijn de tweede officiële talen in Caribisch Nederland. Nederlands Nedersaksisch en Limburgs zijn erkende regionale talen (respectievelijk gesproken in het Oosten en Zuidoosten), Cindy Romani en Jiddisch worden erkend als niet-regionale talen.

2 recente producten: Nederland

  • Nederlandse bedrijven kampen met arbeidstekorten
  • De Venezolaanse regering in Mexico begint gesprekken met de oppositie
  • READ  Marr maakt haar gewichtstoename merk voor Nederlandse vrouwen