mei 24, 2022

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Brunch, diner & Chef’s Table menu’s nu verkrijgbaar bij The Dutch Eatery & Refuge

“We hopen dat gasten het leuk zullen vinden om nieuwe aanbiedingen te proberen”

Na de afgelopen jaren tijd op de universiteit te hebben doorgebracht, The Dutch Eatery & Refuge pakte zijn spullen en ging weg van Main Gate Square – het was tijd afstuderen, bij wijze van spreken. Toen, vorige maand, opende het restaurant zijn deuren in het Williams Center op de hoek van Broadway en Craycroft.

De nieuwe plek op 5340 E. Broadway Blvd. heeft een vliegende start gemaakt met zijn uitgestrekte schaduwrijke terras, buitenspellen voor het hele gezin, een barlounge met vuurkorven en een speciale eethoek die kan worden gereserveerd voor speciale gelegenheden.

Foto met dank aan The Dutch Eatery & Refuge op Facebook

Het belangrijkste was dat de sluwe gerechten waar mensen op de oorspronkelijke locatie van gingen houden, ook hun koffers pakten en de reis door de stad maakten. Het menu is echter zo uitgebreid dat het nu verschillende eetervaringen biedt, afhankelijk van het tijdstip van de dag.

Recept voor succes

Vanaf het begin, toen het restaurant voor het eerst werd geopend in 2017, heeft executive chef Marcus van Winden, die Nederlands is en ook uit Nederland, heeft er een punt van gemaakt om hun menu in eigen huis te maken. De liefdevolle zorg houdt daar ook niet op, mensen. Marcus test elk recept totdat hij de authentieke Nederlandse smaak kan nabootsen – van bepaalde gerechten is bekend dat ze een jaar nodig hebben om te perfectioneren voordat ze aan het menu worden toegevoegd.

The Dutch Eatery & Refuge (Credit: Jackie Tran)

The Dutch Eatery & Refuge (Credit: Jackie Tran)

“Chef Marcus heeft gewerkt aan het creëren van een modern Europees menu, dat bestaat uit een aantal smaken en smaken die exotisch lijken,” zei hij, Nicole van Winden, mede-eigenaar en echtgenote. ‘Maar ze zijn ook geruststellend vertrouwd.’

READ  HAPPENIN 'OTSEGO: Ren Fair bij Windfall Dutch Barn 22-08-08

Deze maand vierde The Dutch zijn vijfde jaar in Tucson en het jubileum is toevallig ook de huwelijksverjaardag voor Marcus en Nicole. Dus laten we ze helpen vieren door deel te nemen aan de nieuwe menu’s, waaronder een brunch, diner en Chef’s Table – een eetbaar avontuur met vijf tot zeven gangen.

The Dutch Eatery & Refuge

Foto met dank aan The Dutch Eatery & Refuge op Facebook

Brunch it up, boterbloem

“Voor brunch bieden we veel van onze favorieten, waaronder de Half pond kaneelbroodjeons Kibbelingwat een Hollandse gekruide fish and chips is, en onze zelfgemaakte hollandaisesaus voor zowel onze Klassieke Benedictus en onze nieuwe Kreeft Benedict”, aldus Nicole van Winden.

Het brunchmenu is dagelijks beschikbaar van 10.00 – 16.00 uur en maak er een punt van om de traditionele te bekijken Poffertjeskraam elke zaterdag op het terras.

Hoogtepunten van het brunchmenu:
  • Kreeft Benedictus – gepocheerde eieren, asperges, hollandaise, Engelse muffin en met gemengde groenten (wekelijks wordt er gepocheerde kreeft ingevlogen)
  • Prime Rib Dip – met mierikswortelroom, gekarameliseerde uien en champignons, Alejandro’s telera roll en natuurlijke jus
  • Salade Lyonnaise -fris, romaine, bacon en een gepocheerd eitje met sjalottenvinaigrette

U kunt de volledig menu online.

Breng honger naar het diner

“Onze dinerkaart is waar ons culinaire team het meeste plezier heeft gehad met het maken van veranderingen”, aldus Nicole van Winden. “Terwijl we nog steeds klantfavorieten hebben, zoals de Duck a l’Orange Taco’s en gefrituurd Spruitjeswe hopen dat gasten het ook leuk zullen vinden om nieuwe aanbiedingen te proberen. ”

Hoogtepunten van het dinermenu:
  • Escargots – met kruidenboter en toast
  • Steak tartaar – met een gepocheerd eitje, geroosterde knoflookaioli, dijon en vers brood
  • Leverpastei – met microgroenten en vers brood
  • Kwartel Wellington – met champignon duxelles, boursin, prosciutto, bladerdeeg, sperziebonen en demi-glace
  • Pasta met inktvisinkt – met huisgemaakte pasta, tomaten, asperges, mozzarella en verwelkte rucola met een romige pestosaus (met een optie om kip, garnalen of zalm toe te voegen)
  • Oesterzwam Panade – met gebakken oesterzwammen, driekleurige aardappelen, bieslook en paprika met cashew-landjus en gerookt zeezout
The Dutch Eatery & Refuge

Foto met dank aan The Dutch Eatery & Refuge op Facebook

Ze hebben ook wisselende dagschotels zoals? Kreeft dinsdagmet elke week een vers kreeftgerecht op basis van de grillen van de chef, Traditionele Nederlandse Gehaktdag met gehakt specials zoals Gehakt met puree en een Bison Burger op woensdag, en a Prime Rib Diner op zaterdag, dat is een tweegangenmenu.

READ  Het Novavax Covid-vaccin krijgt mogelijk vrijdag Nederlandse goedkeuring als alternatief voor mRNA

De dinerkaart is beschikbaar op maandag t/m woensdag van 16.00 – 21.00 uur en op donderdag – zaterdag van 16.00 – 22.00 uur. Vergeet ook het Happy Hour niet dagelijks van 15.00 – 18.00 uur.

U kunt de volledig menu online.

Verzamelen ‘rond de Chef’s Table’

“Onze Chef’s Table is wat we het liefste aanbieden”, zegt Nicole van Winden. “We zijn dol op de prefix-menu’s die sommige van onze favoriete lokale restaurants maken voor vakanties en speciale evenementen, maar we wilden een stap verder gaan zodat gasten het op hun speciale dagen konden vieren.”

Reserveringen worden minimaal vijf dagen van tevoren aangevraagd en zijn beschikbaar voor gezelschappen van twee tot acht personen.

The Dutch Burger bij de Dutch Eatery & Refuge (Credit: Jackie Tran)

The Dutch Burger bij de Dutch Eatery & Refuge (Credit: Jackie Tran)

Dit is hoe het werkt:

Na een kort overleg stelt chef Marcus speciaal voor uw feest een vijf- tot zevengangenmenu samen. Als je bijvoorbeeld van wild houdt, laat het hen dan weten. Of als u allergisch bent voor schaaldieren – geen probleem. Misschien heb je trek in een toetje, maar hou je niet van te zoet. Er zijn niets dan opties.

Prijzen Chef’s Table:
  • Het vijfgangenmenu is $ 110 per persoon
  • Het zevengangenmenu kost $ 135 per persoon
  • Wijnarrangement is optioneel voor $ 65 extra per persoon

Om uw reserveringen voor de Chef’s Table te maken, belt u (520) 792-0624.

The Dutch Eatery & Refuge is gevestigd op 5340 E. Broadway Blvd. Voor meer informatie bezoek thedutchtucson.com.