juli 14, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

VOC reist naar halve finale Nederlandse T20 Cup

Welke wolken van controverse er ook om hen heen wervelen, VOC Rotterdam Ze speelden alsof ze er zaterdag niet waren, want ze wonnen met meer dan tien wickets Sparta 1888 En kwam in de halve finale van de Nederlandse T20 Cup.

Voormalig international Ahsan Malik Garnett sloeg twee vroege hits, waaronder Darin’s belangrijkste wicket, maar het was Max O’Dow’s spin in de middelste volgorde die gevaarlijke mannen Ali Raza, Mudassar Bukhari en Mamoon Latif verwijderde en eindigde met vier. Voor 23

Zeelde Schoonheim maakte de tail schoon en claimde drie wickets voor 13 runs in drie overs, terwijl Sparta allemaal uit was voor 97 runs.

Corey Rudders en Max O’Dowd hadden slechts 8,2 overs nodig om te scoren, waarbij de Rudders 43 van 31 ballen sloegen en zijn partner 40 van 22 ballen, waaronder twee vieren en drie zessen.

Het was een heel ander verhaal voor de trofeehouders en de viervoudige winnaars VRA Amsterdam, Die vrijdagavond naar Deventer reisde, verloor alleen van Hoftclass Zout land Met een marge van 67 runs.

Zonder drie vaste spelers uit het eerste elftal controleerde Amsterdam Salant voor 137 voor 7, waarbij aanvoerder Victor Lappers 44 scoorde op 34 ballen en zijn broer Rinder 29. Udit Nashiar pakte er drie voor 16 voor VRA en twee voor Leon Termain voor 38.

Maar het trio van Vikram Singh, Mark Andrew, Zaman Khan en Peter Boren kwam terug in de duck-out, en toen Akhil Gopinath ervoor zorgde dat ze niet echt terug waren voor vier, kwamen ze in de problemen op 19 voor vier.

READ  Nederlands Museum opent volledige collectie 'eerste ter wereld'

Sterker nog, toen ze hun doel halverwege bereikten en 70 jaar lang allemaal out waren, werd Saland het tweede softclass-team dat de laatste tien jaar de laatste dag bereikte.

Leiders van hoge kwaliteit Punjab Rotterdam Voor het eerst sinds 2017 plaatsten ze zich met 57 runs voor de halve finales Excelsior ’20 In Turledag.

Na een briljante start voegden Steff Myberg (25) en Rehmat Zulfikar (33) 60 runs toe in de eerste zes overs toen Punjab 148 voor negen bereikte, terwijl leg-spinner Justin Crossen de achterstand terugbracht naar 29 en drie voor vier. De score viel zonder toevoeging van acht leveringsonderbrekingen in de 18e en 19e overs.

Als inspiratie bij de Shedmars verscheen bij de pauze, zou Punjab het snel hebben veroverd, waarbij Suleiman Tariq Tim Edman afwees op de eerste bal van Excelsior’s antwoord, en Tariq en Teja Nidamanuru op de rem toen de wickets vielen.

Seamers Mubashir Hussain, Sikander Zulfikar en Sohail Patti scoorden allemaal driemaal in een over, maar de jonge Stan van Drust scoorde maximaal 21 not out.

De hoogste scorer in de kwartfinales was bij de Greenhouse ACC De rivier bereikte 160 om te zien HPS Met nog 20 ballen over, verloren ze twee wickets en overtroffen ze hun totaal.

Sahil Kothari’s 61 uit 33 ballen, waaronder drie vieren en vijf zessen, vormden het middelpunt van de innings van de ACC (45 niet uit op 41), waarna 73 runs tussen Walbroo en Wesley Paresi (32 tegen 47) HPS naar de overwinning brachten .

De finaledag vindt plaats op 28 augustus in het Hazelaarwegstadion van de VOC, waar de gastheren in de eerste halve finale tegen Salant en in de tweede wedstrijd tegen HBS Craeyenhout spelen.

READ  Zijn Dutch Process en natuurlijk cacaopoeder hetzelfde?

Je studeert opkomend cricket – aangeboden door een groep enthousiaste vrijwilligers die cricket als een echte wereldwijde sport beschouwen, met als doel je te inspireren om het spel te ontwikkelen.

Bezoek onze homepage voor al het laatste nieuws Registratie Voor regelmatige updates, en volg de EC Twitter, Facebook, LinkedIn En Weblicht.

Weet je niet waar je moet beginnen? Lijst met onze functies, landprofielen en abonneer je op onze podcast.

Steun ons vanaf US $ 2 per maand – en profiteer van de exclusieve voordelen om EC-host te worden.

– Reclame –