juni 19, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Video’s voor Onana zijn klaar, Inter hield Handanovic vast om te zien wie er beter is”


De Nederlandse journalist Willem Haak heeft gezegd dat de promotievideo’s voor Andre Onana bij Inter zijn voltooid en dat ze Samir Handanovic hebben gehouden om te zien welke keeper beter is, volgens een bericht in de Nederlandse gedrukte media.

Nederlands voetbalblad Voetbal International vroeg de journalist die gespecialiseerd is in Italiaans voetbal om een ​​duidelijker beeld wanneer Andre Onana’s transfer naar Inter officieel zal worden aangekondigd door de Nerazzurri.

De journalist legde uit dat toen de doelman een maand geleden deelnam aan de benefietwedstrijd van Samuel Eto’o in het Stadio Giuseppe Meazza, wordt aangenomen dat hij toen ook de nodige foto’s en video’s maakte voor zijn officiële onthulling.

“Onana speelde in Studio Giuseppe Meazza tijdens een benefietwedstrijd georganiseerd door Samuel Eto’o. Het verhaal is dat hij aan de zijlijn van die wedstrijd opdook op het hoofdkantoor van Inter en er foto’s en video’s werden gemaakt voor zijn presentatie.”

Veel fans waren bezorgd dat toen Andre Onana terugkeerde naar het veld voor Ajax na zijn dopingverbod, hij er niet op zijn best uitzag en enkele fouten maakte.

Willem Haak legde uit dat Inter daarom het contract van Samir Handanovic verlengde.

“Bij Inter zagen ze echter dat Onana bij zijn terugkeer op het veld zeker niet zijn beste versie was. Het zal ook een van de redenen zijn om Samir Handanovic te behouden, om te kijken wie er beter is.

READ  Amy Pieters: Nederlandse wielrenner zet eerste stappen sinds hersenbeschadiging bij trainingscrash

“Het is ook nog afwachten hoe Onana zich zal aanpassen in Italië. Hij heeft bij Ajax echter laten zien dat hij goed genoeg is voor het niveau dat Inter nastreeft.”