maart 2, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Tweede Las Cruces Dutch Bros organiseert deze week grote opening

LAS CRUCES – Koffiefans opgelet, de tweede locatie van Dutch Bros in Las Cruces houdt woensdag 18 mei zijn grootse opening.

De drive-thru koffieketen opende zijn eerste locatie in de stad bijna een jaar geleden langs Bataan Memorial Oost tot veel verwachting. Klanten vonden wekenlang lange rijen toen de winkel begon met het aannemen van bestellingen.

Aanbiedingen van Dutch Bros speciale warme en koude koffiedranken, smoothies, vriezers, thee en een energiedrankje van het bedrijf en koude koffie met stikstof. Het in Oregon gevestigde bedrijf werd opgericht in 1992 en heeft nu meer dan 570 locaties in 13 staten.

Meer:Heb je de munchies? Deze 5 restaurants die binnenkort openen in Las Cruces hebben misschien wat je zoekt.

Mis nooit meer een verhaal. Download de Las Cruces Sun-News-app voor het laatste nieuws.

Naast Las Cruces heeft Dutch Bros vijf vestigingen in Albuquerque en binnenkort weer een opening. Er zijn momenteel twee winkels geopend in El Paso en binnenkort komen er nog twee aan de oost- en westkant.

Las Cruces' tweede Dutch Bros locatie op 3000 N. Main St.  zullen hun grootse opening houden op woensdag 18 mei 2022.

Deze nieuwste locatie in New Mexico bevindt zich op 3000 N. Main St., aan de overkant van Mister Car Wash en CVS. De drankstop biedt klanten woensdag elk menu-item aan voor $ 3.

“We zijn verheugd om een ​​nieuwe winkel te openen om onze Las Cruces-gemeenschap te bedienen”, zegt Lindsey Bianco, exploitant van Dutch Bros Las Cruces, in een persbericht.

Operator Lindsey Bianco staat op de foto buiten de nieuwe locatie van Dutch Bros in Las Cruces maandag 14 juni 2021, een paar dagen voor de officiële opening.

De grote opening van woensdag komt vlak voor de jaarlijkse van het bedrijf Drink One For Dane-campagne ter ondersteuning van het beëindigen van ALS. Een van de medeoprichters van het bedrijf is overleden aan ALS. Sinds 2007 wordt elk jaar de opbrengst van de verkoop op elke locatie gedoneerd aan de Muscular Dystrophy Association voor onderzoek.

READ  Nederlandse politie ontbond duizenden demonstraties tegen vergrendelingsactiviteiten

Dutch Bros is zondag t/m donderdag geopend van 5.00 tot 22.00 uur en op vrijdag en zaterdag van 5.00 tot 23.00 uur.

Anderen lezen: