juni 19, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Tien Nederlandse superchargers maken nu plaatsing van niet-Tesla-voertuigen mogelijk

Tesla heeft officieel bevestigd dat het niet-Tesla EV-operators zal toestaan ​​om op te laden bij 10 verschillende supercharger-stations in Nederland. Hoewel het bedrijf al lang aangeeft dat het zijn doel is om niet alleen Tesla-bezitters, maar iedereen te laten opladen, is Tesla het eerste land dat een dergelijk idee implementeert.

Superchargers in Sassenheim, Apeldoorn Oost, Meerkerk, Hengelo, Tilburg, Duiven, Breukelen, Naarden, Eemnes en Zwolle zijn nu toegankelijk voor elke EV-bezitter die een Tesla-processor op zijn mobiel heeft geïnstalleerd. Volgens een bericht in de Nederlandse versie van de Tesla-site (vertaald door Google),

Met deze pilot bieden we niet-Tesla Nederlandse rijders de mogelijkheid om onze superchargers op 10 locaties te gebruiken via de Tesla App (versie 4.2.3 of hoger). Tesla-bezitters kunnen deze laadpalen op dezelfde manier blijven gebruiken als ze ze gebruiken. We zullen de doorstroming op locaties nauwlettend volgen en luisteren naar de ervaringen van onze klanten.

Onze ambitie is om een ​​superchargernetwerk te openen voor niet-Tesla elektrische auto’s om meer automobilisten te stimuleren over te stappen op elektrisch rijden. Dit sluit naadloos aan bij ons doel om de wereldwijde transitie naar duurzame energie te versnellen.

Hoe meer klanten het supercharger-netwerk gebruiken, hoe sneller het netwerk kan uitbreiden. Ons doel is om snel ervaring op te doen en de nodige veranderingen door te voeren. Daarnaast breiden we ons netwerk snel uit, waardoor toekomstige Tesla-bezitters en niet-Tesla-rijders wereldwijd welkom zijn bij onze superchargers.

De fabrikant bevestigt het oude idee dat het supercharger-netwerk snel werd uitgebreid (nu meer dan 25.000 zitplaatsen) om Tesla-bezitters de mogelijkheid te geven om sneller op te laden en langere afstanden af ​​te leggen. Bedien ook niet-Tesla EV-rijders. Opladen met een supercharger kan erg duur zijn voor niet-Tesla-bezitters, maar aangezien de tarieven variëren van station tot station en geïnteresseerden, controleer de prijs via de app.

READ  Belgische en Nederlandse mededingingsautoriteiten mikken opnieuw op farmaceutische sector