juni 20, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Tactisch verstandig na zijn jaren

De Nederlandse coach Robert Molenor prees Rangers-doelman Joey Weerman en gelooft dat hij altijd heeft bewezen dat hij het spelen op hoog niveau kan transformeren.

De 22-jarige verdedigende middenvelder zal naar verwachting Heeranveen verlaten na een solide seizoen bij ERTVC vorig jaar en heeft veel interesse in zijn diensten.

Steven Gerrard is een fan van de Nederlandse middenvelder en wil dat de Rangers hem meenemen naar de huidige transferperiode.

Molenor wees erop dat Weirman misschien klaar is om over te stappen van Heeranwein, omdat hij denkt dat hij klaar is om zich op dit punt in zijn leven aan te passen aan een hoger niveau van voetbal.

Nederlandse coach Weirman genaamd FC Hij maakte zijn eerste break in Wolverhampton en prees de technische bekwaamheid van de bal op het middenveld.

De 52-jarige middenvelder hoopt zijn spel naar een hoger niveau te tillen en een speler onder zijn leeftijd een enorm tactisch begrip van het spel te tonen.

Molenor vertelde het Nederlandse dagblad Northolands Hondenflat: “Heeranween heeft bewezen dat hij zich snel kan aanpassen naar een hoger niveau.

“Toen hij bij de academie kwam, zou hij alles in hetzelfde tempo hebben gedaan, maar Perry Smith zei altijd ‘je kunt hem niet schoppen’.

“Het viel ons toen gewoon op.

“Hij kan echt accelereren [his development].

“Omdat zijn balvaardigheid erg goed is. Technisch gezien heeft Joey veel concessies en tactisch is hij zijn leeftijd voorbij.

Zijn grootste kwaliteit is echter dat hij speelt om net zoveel van het spel te genieten als op een plein in Wolverhampton.

READ  Families van Nederlandse spelers bezoeken Village in Odisha

‘Hij is stil.’

Hellas Verona heeft een bod van 5 miljoen euro ingediend en de Rangers hebben nog geen formeel bod op Weirman gedaan.

Heeranween zou een lading van meer dan 10 miljoen m hebben.