juli 22, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

T20WC: Sri Lanka verslaat Team A, zegt Nederlandse aanvoerder Sealer

T20WC: Sri Lanka verslaat Team A, zegt Nederlandse aanvoerder Sealer

De Nederlandse aanvoerder Peter Seelar heeft toegegeven dat Sri Lanka A alle teams heeft verslagen in de huidige ICC Men’s T20 World Cup. Sri Lanka handhaafde hun 100 procent overwinningsrecord met een overwinning van acht wicket op Nederland in de T20 World Cup Round 1 op vrijdagavond in het Sharjah Cricket Stadium.

In een presentatie na de wedstrijd zei de Nederlandse kapitein Sealer: “Heel eenvoudig – SL overtrof ons. Overwon dit hele team. Twee voet vooruit.” “Kreeg een SA-serie in november. Gekwalificeerd in NZ in maart. Moet naar de tekentafel. Ze kwamen naar buiten met goede hitte, wat goede agressie en wat teamfrustratie,” voegde hij eraan toe.

Sri Lanka stelde een doel van 45 voor Nederland in 7,1 overs, de grootste overwinning in de geschiedenis van de T20 Wereldbeker Heren. Kusal Perera, die tot nu toe slechts 11 runs heeft gescoord in de wedstrijd, maakte van de gelegenheid gebruik om 33 niet uit 24 ballen te scoren. Mikeran nam elk één wicket. (ANI)

(Dit verhaal is niet bewerkt door medewerkers van Devdiscourse en is automatisch gemaakt op basis van een syndicaatsfeed.)

READ  VS duwt Nederlanders op ASML-contracten voor chips naar China