juni 19, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Docent Joy Jones vormt het Masters Double Dutch team


Dus onze geheime saus is dat we er goed in zijn om anderen plezier te laten hebben.

Ik zou iedereen willen aanmoedigen om iets te herhalen waar ze van hielden in hun kindertijd, of het vermogen van kinderen te proberen die je altijd al wilde leren. Als mensen denken dat je onvolwassen bent, wat maakt het dan uit?

Vaak willen volwassenen niet dom zijn. Soms zijn mannen verrast, Is het alleen voor vrouwen? Soms denk je, Oh, ik ben zo dik, ik ben zo Ouder kan ik het doen? Als je die lasten passeert – het zijn niet echt lasten of obstakels, het zijn hikken – heb je geen probleem.

De dubbele Hollanders zijn aangenaam. Het is zo gemakkelijk om op en neer te springen, maar het schopt in al die opwinding. Dus het maakt me blij, het maakt me opgewonden. Vaak wanneer DC-retro-jumpers een kamer binnenkomen en we beginnen terug te keren, was de kamer misschien stil en stil, maar al snel komt het tevoorschijn met functionaliteit. Ik vind het geweldig dat wij degenen zijn die vreugde brengen en dienen, van een stille, vredige omgeving naar een vol opwinding en plezier.

READ  Nederlandse gasfutures dalen naar dieptepunt in zes maanden naarmate winterboom verzacht, EU-prijsplafond afgerond

Double Dutch is voor mij als een mix van confetti en champagne: het geeft een blij gevoel en geeft iedereen om je heen een goed gevoel.

Champagne geeft je dat verheven gevoel, en als je opgewonden bent, geef je over als je het viert. Dus het dubbel Nederlands is de sweet spot tussen die twee. Champagne zonder kater en confetti zonder troep. Het is dus puur.