juni 20, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Sluiting 101 jaar oude kleine Nederlandse bakkerij in Mount Healthy | Voedsel Nieuws | Cincinnati

Klik om te vergroten

Foto: Facebook.com/Little-Dutch-Bakery

De 101-jarige Little Dutch Bakery in Mount Healthy gaat eind januari sluiten.

De 101-jarige Little Dutch Bakery in Mount Healthy gaat eind januari sluiten.

Eigenaar Chris Kirman kondigde de sluiting vorige week aan in een video op de Facebook-pagina van de bakkerij.

Met 40 jaar in zijn handen en meer dan 100 jaar in zijn familie, zegt hij dat Little Dutch zijn deuren sluit.

“We richten onze gezondheid en energie graag op dingen die we niet kunnen doen”, zegt Kirman. Hij zegt dat ze graag genieten van dingen als kajakken en naar lokale brouwerijen gaan.

Kirman zegt in de video dat iedereen die geïnteresseerd is contact met hem moet opnemen en dat hij denkt dat iemand het bedrijf zal overnemen.

“We willen iedereen in de gemeenschap bedanken”, zegt hij, eraan toevoegend dat “het zonder zijn personeel niet zo ver had kunnen komen”.

De dag nadat de video werd uitgebracht, leek de gemeenschap de laatste te zijn die hun volledige belang in de bakkerij had verkocht.

zei Kirman in een bericht Hij denkt dat hij genoeg voorraad heeft voor de rest van de maand, en waarschuwt dat “hij misschien een beetje achterloopt omdat ik de producten zelf maak.”

Wil je de laatste Little Dutch Bakery steunen, dan kan je bestellen Realisme Of parkeer bij de etalage op 7611 Hamilton Away in Mount Healthy.

Blijf op de hoogte van CityBeat. Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven en volg ons Facebook, Instagram, Twitter, Google Nieuws, Apple Nieuws En Reddit.

READ  Moord op Udaipur: Nederlands parlementslid, dat Nupur Sharma steunde te midden van hijab-commentaar, vraagt ​​India 'te stoppen met tolerant te zijn ten opzichte van intolerantie' | India Nieuws

Stuur een bericht of verhaaltip naar CityBeat Dien een agenda-evenement in.