juli 22, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Samantha Dutch wordt directeur van 911

Samantha Dutch wordt directeur van 911

Nederlands

LORINBURGH – Inwoners van Schotland County zullen binnenkort een bekend gezicht zien in een nieuwe functie bij het Scottish County 911 Centre, aangezien Samantha Cameron Dutch de leiding neemt over het pensioen van Mike Edge.

“Mike vertrekt na 34 jaar dienst”, aldus de Nederlander. “Zijn laatste dag is 2 juli.”

Dutch is sinds 2015 adjunct-directeur en heeft in het verleden bij andere soortgelijke organisaties gewerkt.

“Ik ben erg opgewonden”, zei de Nederlander. “Zoals bij elke nieuwe functie geloof ik dat het normaal is om nerveus te zijn, maar ik heb vertrouwen in mezelf en ik heb vertrouwen in God dat ik het goed zal doen.”

In het eerste jaar zeggen de Nederlanders niet van plan te zijn grote veranderingen door te voeren.

“Zodra we ons managementteam hebben, hoop ik dat de doelen worden gesteld en dat er plannen zullen zijn om die doelen te bereiken”, zei de Nederlander. “Al vele jaren heeft directeur Mike Edge fantastisch werk geleverd door ervoor te zorgen dat ons 911 Center up-to-date is met de nieuwste technologieën om onze burgers op de meest efficiënte manier van dienst te zijn. Ik ben van plan deze trend voort te zetten.”

Een van de dingen waar Nederlandse en andere medewerkers aan hebben gewerkt, is om hun trainingsprogramma landelijk te laten certificeren door de Vereniging van Public-Security Communications Officers.

“Het proces is erg moeilijk, maar we hebben de documenten in februari ingediend en wachten momenteel om opnieuw te horen of het is goedgekeurd of niet”, zei de Nederlander. “Ik ben erg dankbaar voor de telecommunicatie die we hebben als onderdeel van ons 911-team en de steun die ze me hebben getoond. Ze doen allemaal geweldig werk om onze burgers van dienst te zijn en hebben mijn tijd als assistent-directeur zeker een beetje moeilijker gemaakt.

READ  De Nederlandse teeltfabriek staat ter beschikking van de Canadese boer

“We zullen blijven samenwerken om ervoor te zorgen dat onze eerstehulpverleners op dit gebied na hun veranderingen thuiskomen en dat de inwoners van Scotland County veilig zijn.” Nederlands toegevoegd.

Bovenal zeiden de Nederlanders dat burgers moeten weten dat ze een prioriteit zijn.

“Ons personeel helpt het publiek graag om het publiek te leren over ons 911-systeem en hoe het werkt”, zei Dutch. “Als er ooit een evenement is geweest waar we een presentatie willen houden over 911, een burgergroep, school, enz. Aarzel dan niet om het te bereiken.”

Het Scottish County 911 Centre is momenteel niet ingehuurd en volgens de Nederlanders zal de lijst voor de functie van adjunct-directeur in de toekomst worden vrijgegeven.

“Hoewel personeelstekort een trend is bij openbare beveiligingsbedrijven in het hele land, hebben we het geluk dat we momenteel geen openingen hebben”, zei de Nederlander.

Om een ​​bezoek aan het 911-centrum te plannen, kunnen bewoners bellen met 910-266-4661.

Neem contact op met JJ Melton [email protected]