april 13, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ray Parlor Newcast ondersteunt ‘People Prove Wrong’ Trio + Dutch Intel

Foto door Ash Donnelly / Manchester United via Getty Images

Ray Parlor zei dat Ross Barkley, Dele Allie en Tony van de Peek ‘goed konden tekenen’ voor Newcastle. Hij vertelde talkSPORT (27/10/21 om 06:50 uur).

Alle drie de spelers zijn geen vaste klanten bij hun huidige clubs en Parlor denkt dat ze ‘mensen ongelijk kunnen bewijzen’ door naar Newcastle te verhuizen.

De volgende manager van Man United zou wel eens de slechtste kunnen zijn.

Brittivy

6208

De volgende manager van Man United zou wel eens de slechtste kunnen zijn.

889308

889308

Centrum

13872

Maak je keuze tussen Allie en Van de Peek, om erachter te komen wiens situatie erger is, ze vechten allebei minutenlang en hun toekomst staat op de muur geschreven.

Volgens Barclays had hij vorig seizoen schulden bij Aston Villa, keerde hij deze zomer terug naar Chelsea en speelde hij af en toe onder Thomas Toussaint.

Het is eerlijk om te zeggen dat zijn relatie met zijn manager misschien veel beter was dan die van Alli en Van de Peek met hun coaches.

Gezien de situatie van die drie spelers, toen de transferperiode weer openging, ondersteunde Parlor hen om over te stappen naar de nu rijkste club in het wereldvoetbal.

“Ze moeten echt kijken naar de niveaus die moeten worden versterkt”, zei Parlour. “Fans bij Newcase zeggen veel meer dan ik. Ik kijk ze elke week.

“Maar natuurlijk de spelers die je daar noemde. Allie, Barclay en Van de Peek.

“Ze kunnen die tweede wind zeggen en ‘OK, ik ga bewijzen dat mensen ongelijk hebben’. Het kunnen goede handtekeningen zijn.

READ  Tien Nederlandse superchargers maken nu plaatsing van niet-Tesla-voertuigen mogelijk
Foto door Matthew Peters / Manchester United door Getty Images

Van de Peek kreeg dit seizoen slechts zes Premier League-minuten bij Manchester United.

Ondanks dat Ole Gunner Soulscare zijn kant met 5-0 zag roken thuis tegen Liverpool, kon de Nederlands international nog steeds geen minuten scoren.

Hij zou degene kunnen zijn die een realistische aankoop doet en het middenveld van Newcastle naar een hoger niveau tilt – de huurovereenkomst boven alles.

Tijdens zijn dagen bij Ajax toonde hij het vermogen om games vanuit het midden van het park te besturen, de bal naar voren te verplaatsen en een goede controle te hebben over hoe de bal te spelen in krappe situaties.

Newcastle heeft precies nodig wat het nodig heeft, maar zijn gebrek aan minuten zal een struikelblok zijn omdat hij geen ritme in zijn spel zal hebben.

Ander nieuws was dat de regisseur commentaar gaf op de interesse van Liverpool in de 100m-ster; 2022 verkleint de kans dat Anfield verhuist