juni 14, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Oprichters en functionarissen bespreken hoe het Nederlandse startup-ecosysteem dient als een belangrijk platform voor Indiase bedrijven

De ecosysteemfinanciering in Nederland brengt veel voordelen met zich mee. Terwijl het bewustzijn over de Nederlandse startup-omgeving wordt vergroot en de verschillende projecten van de Nederlandse overheid helpen begrijpen, bereiken en versnellen, is het belangrijkste punt van het verhaal om Indiase startups / ondernemers te laten zien hoe ze deze kunnen gebruiken .

Bij Van Jouw Verhaal Primaire Inaugurele-Technische Conferentie, Texparks 2021, Oprichters en functionarissen van India en Nederland kwamen samen voor een groepsdiscussie over dit onderwerp: ‘Ontwikkelen van start-up accelerators en financiering van ecosysteemverbindingen in Nederland’.

Gehost door het team Hein Lagwin, Consulaat Generaal, Consulaat Generaal van Nederland, Bangalore, met teamleden Andrea Boda, voorzitter van de Scout Start, Yes!Delft; Sabine Moller, Inhoudsbeheerder, Dealroom.com; Karthik Mahadevan, CEO, visualiseren; En Dhanuj Jhunjhunwala, Mede-oprichter & CEO, Planis Technologies.

Centrum voor Incubators en Versnellers

Over het Nederlandse startup-ecosysteem gesproken als een gunstige optie voor incubators en accelerators, in vergelijking met andere delen van de wereld of Europa Sabine Hij zei: “Het is moeilijk om het te vergelijken met andere ecosystemen in de wereld. Het Nederlandse ecosysteem evolueert echter en probeert anderen in te halen met zijn voordelen.

Ze had het ook over Amsterdamse Deltagebied Gerangschikt 13e in de wereld, maar derde in Europa wereldwijd na Londen en Parijs.

Bovendien is het verweven met universiteiten en onderzoeksinstituten die goed opgeleid personeel hebben voortgebracht, terwijl het aantal Engelssprekende personen is toegenomen. Veel multinationals plannen hun hoofdkantoor in het Nederlandse ecosysteem en ontwikkelen een reeks selectieve vaardigheden en expertise voor startups. Kortom, dit is een startparadijs.

Ja! Delft, een start-up incubator, gelooft in de impact van technologiebedrijven en levert daarmee een belangrijke bijdrage door middel van innovatie. Ja, op de vraag naar de rol van Indiase organisaties in Delft, André “Elk jaar sluiten we ons aan bij minstens één Indiase startup-incubator en schitteren we in het team. Bovendien zien we elk jaar een aantal applicaties van Indiase startups die met mettech of startups AI-oplossingen omgaan. Daarom kan het Nederlandse ecosysteem waardevolle talenten ondersteunen die afkomstig zijn van Indië”, voegde hij eraan toe.

READ  De CEO van de Nederlandse fabrikant van chipapparatuur ASML zet vraagtekens bij Amerikaanse exportregels over China - krant

Een belangrijk voorbeeld Karthik, Die voor het hoger onderwijs naar Nederland kwam, is nu CEO van een bedrijf. Een idee omgezet in een businessmodel, ja! Delftse hulp. Karthik herinnerde zich echter dat het registratieproces voor Delft zeer competitief was.

“Toen we ons aanmeldden, hadden we al contact met enkele andere startups in Incubator. Ze gaven ons de hulp en het advies dat we nodig hadden om het tempo bij te houden’, zei hij. Het aanvraagproces helpt echter om de aannames op een rijtje te zetten en de criteria te definiëren, zoals de doelgroep, de markt die u nadert en de manieren om geld te verdienen.

“Daarom inspireerde het hele applicatieproces het idee dat ons bedrijfsmodel op een holistische manier moet worden beschouwd in plaats van een benadering van elkaar”, zei hij.

“We hadden het geluk om in Nederland te landen, we deden de maritieme zaken en Nederland heeft al een stabiele basis in vergelijking met India”, voegde hij eraan toe. Dhanuj. “We zijn ondergedompeld in het hele ecosysteem en hoe open ze zijn voor het gebruik van innovatieve technologieën en een fantastische reis naar schaal”, zei hij. De ambassade en het FourExcel-team waren zeer coöperatief en speelden een belangrijke rol bij het maken van de site.

Dhanuj De NFIA is grondig onderzocht, d.w.z. de Nederlandse Buitenlandse Investeringsmaatschappij onder de Nederlandse Regering, die buitenlandse bedrijven helpt bij het investeren en het opzetten van winkels in Nederland.

Deelnemen aan exclusieve programma’s

André Delft heeft twee grote plannen voor Indiase startups onthuld. De eerste is een soort pre-incubatieplan Verificatielabs.

“Als je niet hard hebt gewerkt voor je start-ups en nog steeds ideeën hebt, is dit een geweldige manier om te onderzoeken of dit je uiteindelijke doel is, omdat het zich primair richt op je marktbehoeften en je ideeën achter het runnen van een startup identificeert.”

De tweede Roltrap project Incubatie materiaal. “Dit is een specifiek project voor start-ups en we helpen ondernemers het juiste model te vinden, ontwikkelingsbehoeften en marktvoorstellen te begrijpen en de financieringsomgeving te begeleiden, terwijl we de vaardigheden incorporeren die ze nodig hebben. Door je onderweg op je behoeften te concentreren, wordt het bedrijf succesvol’, zei hij.

READ  Apple geeft terrein op in App Store-gevecht met Nederlandse toezichthouders en Tinder

“Normaal gesproken nemen we in geen enkel stadium enig eigen vermogen, maar er is een betalingsmethode. We werken met startups op beginnersniveau, er is minimaal bewijs voor het concept en dit zijn vastleggingsvergoedingen voor elk project. Na een paar jaar, wanneer je zie je je bedrijf groeien en een bepaald omzetniveau halen, dan moet je delft jaarlijks een aflossingsbedrag betalen, dat gaat terug naar het milieu.” Andrea, In het proces van het registreren van Indiase bedrijven voor projecten.

Subsidiemogelijkheden in Nederland zorgen voor goede start-up financiering omdat ze worden gecreëerd door minus equity. Trouwens, ja! Delft stimuleert ook organisatoren om in het huidige pakket een beter netwerkproces voor startup-eigenaren te creëren. Karthik Bij het diepgaand onderzoeken van financiële praktijken.

Waarom Nederland?

“Naast zakendoen is dit een heerlijke vakantiebestemming. Bovendien past het perfect bij wat we doen, subsidies en subsidies spelen natuurlijk een belangrijke rol bij het starten van een bedrijf in Nederland”, aldus Tanuj.

Als onderdeel van de Europese Unie, Nederland is ‘de poort naar Europa’. Daarom is het onderzoeken van de behoeften en vereisten en het kennen van de nuances van het land de beste manier om het Nederlandse startup-ecosysteem te betreden.


Log in op onze Virtual Events-site om TechSparks 2021 te ervaren met duizenden liefhebbers van startende technologie van over de hele wereld, Meld u hier aan. Vergeet niet #TechSparks2021 te taggen wanneer je je ervaringen, leerpunten en favoriete momenten deelt op TechSparks 2021.

Om een ​​reeks van alle actiesessies op YourStory’s vlaggenschip startup-tech conferentie te bekijken Texparks 2021 Website.