april 13, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Dutch Mantell over Sasha Banks wordt vrijgegeven door WWE

Voormalig WWE-manager Dutch Mantell sprak onlangs over de onvoorwaardelijke vrijlating van Sasha Banks uit het bedrijf.

Banks en Naomi verlieten WWE voor hun sixpack-uitdagingswedstrijd in de RAW-aflevering van 16 mei. Op 15 juni, Raj Giri of Worstelen Inc. brak het nieuws dat WWE The Boss had uitgebracht. Hoewel het bedrijf het rapport niet heeft bevestigd, hebben verschillende verkooppunten sindsdien het nieuws van Sasha’s vrijlating bevestigd.

Over praten Smack Talk Deze week zei Mantell dat WWE haar aanwezigheid op de lange termijn zou missen. Hij suggereerde dat we nog niet het volledige verhaal hadden gehoord, en dat er meer aan de hand zou kunnen zijn dan wat momenteel algemeen bekend is. De veteraan vond dat Banks ongelukkig was en deed het juiste door te verhuizen:

“Ik weet het niet. Ik denk dat ze haar heel erg zullen missen. Ze was voorbij. Ik denk dat er ook meer in dat verhaal zit, dat we niet horen. Natuurlijk is er meer aan het verhaal. Word niet ineens boos en ga naar John Lauranitis, doe de riem om en loop naar buiten. Ik weet het niet. Maar als ze niet gelukkig is, denk ik dat het het beste is voor iedereen, vooral voor haar om te verhuizen op.” (van 42:45 tot 43:27)

Je kunt de volledige video hier bekijken:

youtube-cover

Je kunt de volledige SmackDown-resultaten van deze week bekijken hier.


Sasha Banks en Naomi hebben de Women’s Tag Team Championships gewonnen op WrestleMania 38

Boss ‘n’ Glow had dit jaar een geweldig uitje tijdens WrestleMania. Ze versloegen drie andere teams om de WWE Women’s Tag Team Champions te worden.

READ  Flying Dutch Knock Bison uit rangen van de ongeslagen - GantNews.com

Banks en Naomi namen het op tegen Carmella & Zelina Vega, Rhea Ripley & Liv Morgan en Natalya & Shayna Baszler in een fatale viermanswedstrijd. Het duo verloor de focus niet en bleef in de aanval. Ze pakten de overwinning toen ze Carmella dubbel-teamden en haar face-first in de mat stuurden.

Het zal interessant zijn om te zien of Sasha Banks haar aandacht op Hollywood richt of naar andere worstelpromoties kijkt om indruk te maken.


Als je het citaat uit dit artikel gebruikt, vermeld dan alsjeblieft Sportskeeda Wrestling en sluit de YouTube-video in.


Ontdek welke promotie Alberto Del Rio de juiste aanklaagt hier