januari 30, 2023

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Niemand kan het hier schelen”

Tweedelige koning Reinier de Ridder zei dat hij veel liefde krijgt van fans als hij in Singapore landt. Dat kan hij echter niet zeggen als hij in zijn geboorteland Nederland aankomt.

‘The Dutch Knight’ bouwt steen voor steen verder aan zijn nalatenschap EEN kampioenschap en heeft nog een wereldtitelverdediging in de categorie licht zwaargewicht tegen Anatoly Malykhin bij ONE op Prime Video 5. Het evenement is live en gratis voor Noord-Amerikaanse fans met een actief Prime Video-abonnement.

Reinier de Ridder wordt beschouwd als een van de gevaarlijkste en meest dominante MMA-worstelaars in de geschiedenis van ONE. Met een ongeslagen record van zeven opeenvolgende overwinningen, bevindt de levenslange krijgskunstenaar zich op het hoogste punt van zijn carrière.

Maar terwijl het grootste deel van de wereld kennis neemt van de belachelijke prestaties van De Ridder in MMA, kijken de mensen in Nederland er niet van op.

De Ridder vertelde Brian Campbell van Ochtendgevecht:

“Nee, dat maakt Nederlanders niet uit man. Wij zijn een speciaal soort mensen. Ik weet niet precies waarom, maar we zijn erg succesvol in alle soorten sporten, toch? Zoals nu met de Formule 1 met Max Verstappen, kickboksen, MMA, maar zelfs schaatsen, alle Olympische sporten. We hebben waanzinnige prestaties. Maar niemand geeft hier om. Het kan ons om de een of andere reden niet schelen.”

Bekijk de clip vanaf 10:14 hieronder:

YouTube-cover

Reinier de Ridder legt uit hoe Anatoly Malykhin aan zijn einde zal komen

Reinier de Ridder gaat met hetzelfde onwankelbare vertrouwen als voorheen op weg naar zijn derde wereldtitelduel van het jaar.

READ  Winnaars Nederlandse Shopping Awards 2022

De Ridder begrijpt de dreiging die uitgaat van de ONE interim wereldkampioen zwaargewicht Anatoly Malykhin. Het indienen van spitsen is echter het brood en de boter van De Ridder.

Hoewel Malykhin een sterke worstelbasis heeft, die hij onder de knie had voordat hij fulltime naar MMA ging, is ‘The Dutch Knight’ niet zo onder de indruk van wat hij tot nu toe in de promotie heeft laten zien.

Hij vertelde het onlangs SCMP MMA:

“Zijn worstelen is erg sterk, vrij eenvoudige shoots, zware dubbels. We hebben hem de laatste tijd niet echt een back-up zien maken, dus hij komt meestal naar voren en ik denk dat dit is waar het gevecht zal plaatsvinden, de eerste overwinning zal daar zijn. [With] ik drukte hem naar beneden, ik stalkte hem en nam hem uiteindelijk neer, legde hem op zijn rug.

Bekijk hieronder het interview van De Ridder met SCMP MMA:

YouTube-cover