mei 29, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Negen Nederlandse voetballers verdienen de onderscheiding CSC Academic All-District

PELLA — De heren- en damesvoetbalteams van het Central College hebben samen negen spelers die de onderscheidingen van College Sports Communicators (CSC) Academic All-District veiligstellen.

Om in aanmerking te komen voor vergoeding, moet een student-atleet een starter of sleutelreserve zijn op het varsity-niveau en een cumulatief puntengemiddelde van 3,50 of hoger behalen (schaal van 4,00). Elke instelling kan per geslacht een beperkt aantal spelers nomineren.

Aan de kant van de mannen, Lucas Bartachek (tweedejaars, verdediger, Waukee), Jake Dzarnowski (vijfde jaar, middenvelder, Wheaton, Ill., North HS), Nathan Kuhlmann (junior, verdediger, Lee’s Summit, Mo., North HS) en Coleman Manuel (tweedejaars, aanvaller, Erie, Colo.) werden herkend. Het Nederlands damesteam werd vertegenwoordigd door Grace Coates (tweedejaars, aanvaller, Marion), Rachel Daniels (senior, middenvelder, Geneseo, Ill.), Emma Garrett (tweedejaars, verdediger, Mason City), Jadyn Jacobs (tweedejaars, middenvelder, Washington, Illinois) en Bridget Lynch (senior, verdediger, Northglenn, Colo., Jefferson Academy).

Bartachek, een niet-aangegeven majoor, handhaaft een GPA van 3,93. Hij startte vijf van de 10 wedstrijden die hij speelde en speelde 414 minuten.

Dzarnowski, een hoofdvak actuariële wetenschappen, handhaaft een GPA van 3,54. Hij scoorde één doelpunt voor Central en startte negen van de 10 wedstrijden die hij speelde.

Kuhlman, een biologiestudent, heeft een GPA van 3,85. Hij speelde 13 wedstrijden als verdediger/verdedigende middenvelder voor Oranje, waarvan hij één keer begon.

Manuel, een niet-aangegeven majoor, handhaaft een GPA van 3.81. Hij scoorde drie doelpunten en voegde een assist toe voor Central. Hij startte vier van de 16 wedstrijden die hij speelde.

Coates, een niet-aangegeven majoor, handhaaft een GPA van 3,64. Ze voerde Oranje aan met 12 gescoorde doelpunten en voegde een assist toe. Ze had ook een teamhoge 81 schoten en maakte deel uit van het American Rivers All-Conference-team.

READ  Meer dan 600 vrouwen doen dit weekend Double Dutch aan de zuidkant

Daniels, een hoofdvak bewegingswetenschap, handhaaft een GPA van 3,98. Ze had vier goals en vier assists voor Central en begon 16 keer als middenvelder.

Garrett, een niet-aangegeven majoor, handhaaft een GPA van 3,93. Ze kwam 15 keer van de bank als linksback.

Jacobs, een hoofdvak kinesiologie / psychologie, handhaaft een GPA van 4.00. Ze scoorde één doelpunt en twee assists terwijl ze aan acht van de 18 wedstrijden begon.

Lynch, een dubbele major voor techniek en wiskunde, handhaaft een GPA van 3,93. Ze scoorde twee doelpunten in 15 gespeelde wedstrijden.

De Nederlandse vrouwen eindigden met 9-6-3 overall (3-3-2 American Rivers Conference). De Nederlandse mannen waren 3-11-2 (2-5-1 conference).