november 29, 2023

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

‘America’s Got Talent’ op NBC: wie zijn de Waffle Crew? Japanse groep is Dubbel Nederlands wereldkampioen

Waffle Crew is een grote naam in hun thuisland Japan. Na constant harten van mensen in Japan te hebben veroverd, is Waffle Crew helemaal klaar om de harten van juryleden en publiek te winnen met hun visueel creatieve Double Dutch auditie-act in de komende aflevering van NBC’s geliefde show ‘America’s Got Talent’ seizoen 17.

ADVERTENTIE

Dankzij de genre-buigende acts van dit seizoen, waaronder aspirant-artiesten en artiesten die elke week uitstekende auditie-uitvoeringen geven en een zeer divers palet aan vaardigheden op het scherm brengen – van zang, viool, harmonium, dans, ballet, magie, illusie, verdraaiing, luchtacrobatiek, paaldans, comedy-acts, nieuwe acts voor het omgaan met dieren, tapdans, hiphop, mime, jazz, enzovoort; deze keer wordt het leuk om te zien of Waffle Crew uit Japan in staat is om indruk te maken op juryleden Simon Cowell, Heidi Klum, Howie Mandel en Sofia Vergara en deel te nemen aan de show.

ADVERTENTIE

GERELATEERDE ARTIKELEN

‘America’s Got Talent’ op NBC: Wie is Maytree? De virale video van de Koreaanse acapellagroep heeft meer dan 246 miljoen views

ADVERTENTIE

‘America’s Got Talent’ op NBC: wie zijn Henry en Klauss? Illusionisten zullen juryleden versteld doen staan ​​met magische acts

ADVERTENTIE

Wie is Waffle Crew?

Waffle Crew, oorspronkelijk afkomstig uit Japan, is een Japanse groep die tweemaal de wereldkampioenstitel voor Double Dutch in handen heeft. Nadat ze hun thuisland Japan echt trots hebben gemaakt, zijn ze klaar om hun verbluffende Double Dutch-act op het Amerikaanse podium te brengen. Waffle Crew heeft ook hun eigen Instagram-account. Hun account heeft momenteel slechts 386 volgers, maar dit aantal zal aanzienlijk toenemen na hun optreden in de komende aflevering.

READ  PSV onderuit Ajax in achtgoalthriller

Waffle Crew bestaat uit vijf leden: Tatsuya, Daichi, Taisuke, Elina en Kai. Over de leden gesproken, Tatsuya staat bekend als danseres en heeft een Instagram-handvat met 80,9K volgers. Zijn meest bekeken video is die met Elina. Elina en Tatsuya’s innovatieve dansvoorstelling met springtouwen en sterke danschoreografie op het nummer ‘Checklist’ van Max viel in de smaak bij zijn fans.

ADVERTENTIE

Daichi Saito heeft slechts 1,2K volgers op zijn Instagram-account. Hij is ook een Double Dutch performer en videoregisseur. Volgens zijn Instagram-profiel heeft hij een gouden medaille gewonnen in de World Jump Rope 2019-competitie. Zijn meest bekeken video op Instagram is een videofilm voor het merk Baba Kazuma.

ADVERTENTIE

Taisuke Fukumoto is een viervoudig dubbel Nederlands wereldkampioen die ook een Guinness World record heeft. Hij is ook gespecialiseerd in handhop. Zijn Instagram-account heeft slechts 1,6K volgers, maar dit aantal zal groeien na hun auditieprestaties in de komende aflevering.

ADVERTENTIE

Kai is drie opeenvolgende jaren wereldkampioen geweest in 2017, 2018 en 2019. Hij is een professionele Double Dutch performer. Hij is een Xperia-merkambassadeur en treedt ook op in Cirque Du Soleil. Hij heeft zijn eigen YouTube-account genaamd ‘Reg stijl kanaal‘ met 2.39K abonnees. Zijn Instagram-account heeft 25.9K volgers.

ADVERTENTIE

Elina Mizuno is danseres, actrice, Double Dutch performer, choreografe en ook model. Elina’s Instagram-account heeft 42,4K volgers. Haar meest bekeken Instagram-video is een dansvideo op het nummer ‘Rhythm Nation’ van Janet Jackson. De dansvoorstellingen van Waffle Crew hebben een mix van touwen en choreografie.

ADVERTENTIE

Waffle Crew in ‘America’s Got Talent’ seizoen 17

Momenteel hebben de makers nog geen glimp of sneak peek gegeven van een van de meest langverwachte auditie-uitvoeringen van dit seizoen. Dit heeft het wachten op het publiek alleen maar intrigerender gemaakt.

READ  Nederlandse inzamelingsactie haalt miljoenen op voor Oekraïne - EURACTIV.com

ADVERTENTIE

‘America’s Got Talent’ seizoen 17 wordt elke dinsdag om 20.00 uur ET uitgezonden op NBC. Voor kijkers die de realityshow zonder kabel willen bekijken, kunnen ze ook een van deze streamingdiensten gebruiken, zoals Sling TV, fuboTV, Hulu met Live TV, AT&T TV of YouTube TV.