mei 24, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederlandse zege springplank voor Maleisische shuttle Myisha om zichzelf naar grotere hoogten te stuwen | Sport

Nationaal dames enkelspel Myisha Mohd Khairul heeft haar eerste internationale titelwinst in de Dutch International Badminton Series 2022 beschreven als een startpunt voor haar om veel meer te bereiken in de badmintonarena. – Foto via Twitter / Bernama

KUALA LUMPUR, 17 april – Myisha Mohd Khairul, nationaal dames enkelspel, heeft haar eerste internationale titeloverwinning in de Dutch International Badminton Series 2022 beschreven als een startpunt voor haar om veel meer te bereiken in de badmintonarena.

Daarom hoopt Myisha op de 328e plaats op de wereldranglijst het momentum van haar overwinning te behouden om uitdagingen in de komende kampioenschappen te overwinnen.

“Ik voel me erg dankbaar en eigenlijk had ik niet verwacht dat ik kampioen zou worden”, zei ze in een video die vandaag met de media werd gedeeld.

De 19-jarige uit Johor Baru versloeg haar landgenote Siti Nurshuhaini Azman met 21-19, 18-21, 21-19 in de finale in Wateringen voor de kroon.

Myisha gaf toe dat ze tijdens de finale tegen Siti Nurshuhaini een aantal moeilijke momenten had meegemaakt, en zei dat de wedstrijd zwaar was omdat beide spelers elkaars spel kenden en tijdens hun gezamenlijke training herhaaldelijk tegen elkaar hadden gespeeld.

Ondertussen zei Siti Nurshuhaini dat ze ongedwongen fouten maakte in haar haast om snel punten te behalen, wat haar uiteindelijk de wedstrijd had gekost.

“De coach wil dat ik mijn spel verbeter en ook van mijn fysieke kant. De coach sprak ook over terugvechten voor het volgende toernooi’, zei hij.

De 314e speler op de wereldranglijst was nog steeds dankbaar voor een podiumplaats en was vastbesloten om het in toekomstige kampioenschappen beter te doen. – Bernama

READ  Het Nederlandse EU-asiel kan 'jaren' duren: Wilders tegen AFP