juni 20, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederlandse rolstoelster Vergeer bij 2023 Tennis HOF genomineerden

NEWPORT, RI — De Nederlandse rolstoelster Esther Vergeer is een van de drie nieuwe International Tennis Hall of Fame-genomineerden voor de Class of 2023 die maandag is aangekondigd, en voegt zich bij het half dozijn overblijfselen van de stemming vorig jaar, de eerste keer in de geschiedenis dat niemand op de lijst staat. stemming gekozen.

Vergeer, die 44 Grand Slam-titels won tussen enkel- en dubbelspel en meer dan 10 jaar ongeslagen was, en Rick Draney, die niet alleen een volleerd atleet heeft meegeholpen aan de Quad Division, zijn genomineerd in de rolstoeltenniscategorie, die verschijnt op de Hall stemming om de vier jaar.

Daniel Nestoreigenaar van acht Grand Slam-dubbeltrofeeën, maakt zijn debuut in de spelerscategorie.

Terugkerend in die categorie: Cara Zwart, Juan Carlos Ferrero, Ana Ivanovic, Flavia Pennetta, Carlos Moya en Lisa Raymond.

Geen van deze zes bereikte de vereiste 75% van de stemmen voor de Class of 2022 in gecombineerde resultaten van de officiële stemgroep – waaronder media, historici, Hall of Famers en experts uit de industrie – en bonuspercentagepunten toegekend op basis van een fan stemmen. Genomineerden kunnen drie jaar in de race blijven.

De kandidaten worden volgend jaar bekend gemaakt. De Hall-ceremonie is gepland voor 22 juli in de in Rhode Island gevestigde Hall, die al sinds 1955 bestaat.

READ  Voetbal-Steklenberg eerste keus voor Nederland, maar de Likt verliest wedstrijd Oekraïne