juni 20, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederlandse octrooiveteraan Bart van Wessenbeek treedt toe tot IPS ‘IP Future’ Global Advisory Board

Gurugram, Haryana, India, 16 juni 2021 /EINDresswire.com/ – Sociaal IP, een van ’s werelds grootste onderzoeks- en adviesbureaus op het gebied van IE, heeft de toevoeging van Bart van Wessenbeek aan zijn avontuur aangekondigd.De toekomst van IP‘Globaal Adviescomité. De “Future of IPs”-raad bestaat uit toekomstige IP-professionals die bedrijfsleiders helpen bij het vinden van zakelijke kansen en het strategiseren van de toekomstige routekaart van het bedrijf om de IP-uitdagingen aan te pakken waarmee veel technologiebedrijven, advocatenkantoren en andere IP-milieuspelers worden geconfronteerd.

Bart is een Nederlandse en Europese octrooiadvocaat gevestigd in Nederland met meer dan 30 jaar ervaring in de octrooi-industrie van een groot farmaceutisch bedrijf, werken in een biotech startup en werken in een privépraktijk. Hij is gespecialiseerd in biotechnologie, voeding, medicijnen, diagnostiek, met name genetische manipulatie, microbiologie en moleculaire detectie, en heeft een grondige kennis van het patenteren van plantgerelateerde uitvindingen. Sinds 2001 is hij rechter-plaatsvervanger bij het Gerechtshof Den Haag.

Over deze nieuwe rol zei Bart van Wessenbeek: “Patentinformatietechnologie is het afgelopen decennium snel veranderd, vooral met de ontwikkeling van kunstmatige intelligentie en de toename van computerkracht. Ik ben verheugd om met Sociable IP samen te werken om het optimale voordeel te behalen van de implementatie van deze nieuwe technologieën in de dagelijkse bedrijfsvoering en om hen te helpen zichzelf te positioneren als een van de toonaangevende IP-onderzoeks- en adviesbureaus. ”

Faiz Wahid, Regional Leader – Europe, Sociable IP, “Sociable IP Mr. Bart van Wessenbeek is verheugd deel uit te maken van de toekomstige IP Global Advisory Board. Zijn domeinexpertise en kennis van de IP-industrie zullen van groot belang zijn om Sacasius te helpen een voortrekkersrol te spelen in de IP-industrie bij het bedienen van wereldwijde klanten en vooral die in Europa. Onze consultants gaan verder dan de voor de hand liggende veranderingen in de IP-industrie en helpen ons ons voor te bereiden op de toekomst van IP wereldwijd. ”

READ  Nederlandse coöperatie lanceert nieuw veilingsysteem

De oprichting van de Global Advisory Council on the Future of Sociable ‘IP’ effent de weg voor de toekomstige evolutie van het bedrijf met de missie om verandering te begeleiden. Toekomstige leden van de IP-raad die experts zijn in hun domein, zullen een sleutelrol spelen bij het bepalen van de toekomstige richting van de sacharine-IP.

Over Sacious IP
Sociable IP is een bekroonde aanbieder van IP-onderzoeksoplossingen die samenwerkt met enkele van ’s werelds grootste bedrijven, advocatenkantoren, bedrijven, onderzoeksbureaus en innovators, om inkomsten te genereren, te beschermen, uit te breiden en te innoveren in hun bedrijven. Voor meer informatie bezoek: https://www.sagaciousresearch.com/

Saxius Advanced Research Center Inc.
Sociaal Onderzoek Pvt
+1 213-286-6088
E-mail ons hier